Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Март
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31

اعترافات یک جامعه‌شناس: کسانی را طرد کردیم که تنها مدافعان واقعی این سرزمین هستند

0
ILNA 

آسیب بزرگ روشنفکری در ایران - و البته در جهان - نه فقدان دانش، که فقدان فروتنی در برابر مردم بوده است. مردمی که شاید سواد نظری دانشگاهی نداشته باشند، اما در آزمون‌های بزرگ تاریخی، فهمی عمیق‌تر از بسیاری از صاحبنظران از خود نشان داده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، انتشار ویدئویی از علیرضا اسکندری‌نژاد، جامعه‌شناس، که به رابطه میان روشنفکران و جریان‌های مردمی در تقابل با جنگ‌ها و آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد، بازتاب‌هایی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته است.

او در این ویدئو به طرح یک نظریه‌ی جدید دست‌کم در میان نظریات جامعه‌شناسی می‌پردازد. او می‌گوید: ما برای سال‌ها کسانی را طرد و قضاوت کردیم که در روزهای خطر، تنها مدافعان واقعی این سرزمین هستند. در این چند سال بسیجی‌ها در جای درستی ایستاده بودند، بدون اینکه امتیاز خاصی داشته باشند. اگر کشور را به مایی سپرده بودند که عمری را در دانشگاه گذراندیم و فکر می‌کردیم با یادگیری چهارتا نظریه کسی هستیم، امروز دیگر نامی از ایران باقی نمانده بود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса