Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Апрель
2026
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

تا آخرین قطره خونم پای وطنم خواهم ایستاد

0
ILNA 

مهران غفوریان در واکنش به جنایت‌های آمریکا و اسرائیل در ایران نوشت: «تا آخرین قطره خونم پای وطنم، خاکم، ایران عزیزم خواهم ایستاد.»

به گزارش خبرنگار ایلنا، در بسیاری از نقاط جهان، نخستین واکنش به شعله‌ور شدن آتش جنگ، گریز است. انسان‌ها هزینه‌های گزافی می‌پردازند، چندین برابر بهای معمول سفر، تنها برای یافتن راهی امن به بیرون از مرزها و رهایی از ناامنی. اما روایت ایران رنگ و بویی دیگر دارد. اینجا، در میان خطر و صدای بمب‌ها، موجی در حرکت است؛ نه به سوی خروج، که به سوی بازگشت. بازگشتی آگاهانه و از سر مسئولیت. 

براساس گفته‌های حرمت الله رفیعی، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، نه تنها تمایلی در بین ایرانیان برای خروج از کشور وجود ندارد، بلکه موج بازگشت شکل گرفته است. ایرانیان حاضرند به جای فرار، در کنار خانواده و کشورشان بمانند. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса