Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Апрель
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

تنش در روابط قاهره با ریاض و ابوظبی؛ السیسی چرا متحدان خلیج‌فارس را خشمگین کرد؟

0
ILNA 

نه به جنگ‌های نیابتی؛ عبدالفتاح السیسی با رد درخواست‌های مکرر ریاض و ابوظبی برای اعزام نیرو، عملاً ترمز تشکیل “ائتلاف عربی ضدایران” را کشید. این امتناعِ صریح، اکنون آتشِ اختلافات پنهان میان مصر و کشورهای حوزه خلیج‌فارس را به رسانه‌ها کشانده است.

به گزارش ایلنا به نقل از رای‌الیوم، پشت پرده تحولات سیاسی، نشانه‌هایی از یک بحران حاد و اختلافات دیدگاهی گسترده میان امارات متحده عربی، عربستان سعودی و عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر به چشم می‌خورد؛ اختلافاتی که دامنه‌اش به فضای مجازی و رسانه‌ها نیز کشیده شده و به حملات متقابل و گلایه‌گذاری‌های علنی بدل گشته است.

به نظر می‌رسد ریشه اصلی این اختلاف، به موضع صریح السیسی در گفت‌وگو با رهبران کشورهای حوزه خلیج‌فارس بازمی‌گردد. رئیس‌جمهور مصر تأکید کرده است که این کشور به‌هیچ‌وجه و تحت هیچ شرایطی، آماده اعزام حتی یک سرباز از ارتش مصر به کشورهای دیگر عربی برای اهداف دفاعی نیست.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса