ژسوس: من یکی از بهترین مربیان جهانم
0
ژرژ ژسوس پس از برد مقابل الاتفاق با اظهاراتی جنجالی از روند صعودی النصر، نزدیک شدن به قهرمانی و کارنامه پرافتخار خود گفت و توضیح داد چرا کریستیانو رونالدو مجبور به ترک زمین شد.
به گزارش ایلنا، ژرژ ژسوس، سرمربی پرتغالی النصر، پس از پیروزی ۱-۰ تیمش برابر الاتفاق در هفته بیستونهم لیگ روشن، با اظهاراتی جنجالی در نشست خبری حاضر شد. او عملکرد تیمش را نتیجه «تمرکز بالا» دانست و گفت: «میدانستیم برابر تیمی محترم و باکیفیت بازی سختی خواهیم داشت. ما فرصتهای بیشتری داشتیم اما الاتفاق هم موقعیتهایی ایجاد کرد که بنتو به خوبی مهار کرد.»
او با اشاره به دیدارهای حساس پیشرو ادامه داد: «بازی مقابل الاهلی نزدیک خواهد بود و باید از موقعیتهایمان بهتر استفاده کنیم. مهمترین چیز گرفتن سه امتیاز است، چه با یک گل چه چند گل. نکته مثبت این بود که گل نخوردیم.»
