Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Май
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

برای بیمه‌ها باید برنامه‌ریزی واقعی داشته باشیم؛ نه خیالی/ مراقب صرفه‌جویی در مصرف دارو باشیم؛ بالاخره افراد سالم هم در بودجه کشور سهم دارند

0
ILNA 

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان گفت: کلا بیمه‌ها اگر بدقولی کنند و نتوانند تعهدات خود را انجام دهند؛ یعنی سوق دادن طرف قراردادها به آزاد فروشی و بعد هم قرار داد نبستن، این وضعیت باعث می‌شود عملاً بیش از پیش هم بیمه شونده‌ها و هم شرکت‌های بیمه‌گر مانند تأمین اجتماعی و خدمات درمانی ضرر کنند.بهتر است درست تدبیر کنیم و یک برنامه‌ریزی واقعی، نه خیالی، داشته باشیم.

احمدآریایی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که پس از جلسات اخیر کمیسیون بهداشت و درمان با مسئولان ذی ربط  مطرح شد در تجویز برخی از داروها توسط پزشکان در کشور باید صرفه‌جویی صورت گیرد، آیا این اقدام نسبت به شرایط کشور اتخاذ شده است، گفت: یکی از درخواست‌هایی که به‌صورت غیرمستقیم از طرف رهبر عزیزمان شده بحث صرفه‌جویی و مصرف بهینه است.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ای کاش یک تحقیق علمی صورت گیرد که نشان دهد سالانه چقدر مقدار دارو و فرآورده‌های پزشکی از یخچال‌های خانگی دور ریخته می‌شود. به طور مثال فردی سرماخورده است، پس از یک یا دو روز هم بهتر می‌شود اما مشاهده می‌کنیم ادامه مصرف آنتی‌بیوتیکی که باید استفاده کند را زمانی که احساس بهبودی می‌کند، رها کرده و باقی مانده دارو را در یخچال می‌گذارد یا مثلاً به جای اینکه برای بیمار یک بسته قرص  سرماخوردگی تجویز شود، دو بسته تجویز می‌شود و بخشی از آن در خانه باقی می‌ماند و تاریخ مصرفش می‌گذرد. مشکل این است که مصرف بهینه نداریم تا بعد به صرفه‌جویی برسیم.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса