Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Май
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

«بیمه تامین اجتماعی» اجباری‌ست/ هیچ توافقی برای بیمه نکردن کارگر وجاهت ندارد

0
ILNA 

فرزعلیان گفت: طبق ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرما مکلف است کارگر خود را بیمه کند؛ حتی اگر کارگر کتباً رضایت دهد که بیمه نمی‌خواهد؛ این توافق از نظر قانونی باطل است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، یکی از مشکلات کارفرمایان و کارگران در جریان پیگیری موضوعات بیمه‌ای در ادارات کار و شعبات تامین اجتماعی، مطالبه خلاءهای بیمه‌ای و حق بیمه رد نشده کارگر است؛ گاه قبل از پیگیری شکایت از سوی کارگر، در ظاهر توافقی میان کارفرما و کارگر انجام می‌شود تا حق بیمه به خود کارگر پرداخت شود؛ اما آیا این قرارداد شفاهی یا کتبی درون کارگاهی وجاهت دارد؟ و چرا برخی کارگران می‌توانند پس از چنین اتفاقی باز هم از کارفرمای خود شکایت کنند. 

محمدرضا فرزعلیان (عضو هیئت مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران) در این رابطه توضیح داد: بسیار دیده می‌شود که کارفرمایی یا به حقیقت یا به کذب، گاه بدون سند و گاه حتی با سند و ذیل قرارداد، مدعی آن می‌شود که کارگرش در زمان استخدام از او خواسته تا به جای واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی، این مبلغ را به خود او پرداخت کند. کارفرمایانی که به چنین کاری تن می‌دهند، عملاً در یک دام  می‌افتند. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса