Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Июнь
2026
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

بسته حمایتی مجلس برای عبور از بحران تولید؛ از «اولویت انرژی صنایع» تا توافق «مالیات در برابر حفظ اشتغال»

0
ILNA 

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، با ارائه راهکارهایی برای عبور از رکود تولید، بر ضرورت اولویت‌بخشی به انرژی صنایع، تأمین سرمایه در گردش از طریق وام‌های کم‌بهره و جایگزینی واردات تأکید کرد و در کنار آن، طرح بخشودگی مالیاتی در ازای عدم تعدیل نیرو را به عنوان راهکاری عملیاتی برای صیانت از حق مکتسبه کارگران و بقای تولیدکنندگان مطرح کرد.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام نصرالله‌ پژمانفر با اشاره به بروز چالش‌های اقتصادی ناشی از شرایط خاص کشور و رکود در بخش‌های خدماتی و تولیدی و تبیین وظایف وزارت اقتصاد در شرایط فعلی، ثبات بازار ارز را کلید امنیت تولید دانست و گفت: نوسانات شدید ارزی، تولیدکننده را در بن‌بست برنامه‌ریزی قرار می‌دهد و در کنار آن، موضوع انرژی یک مسئله حیاتی است. پیشنهاد ما این است که با برنامه‌ریزی دقیق، حتی به قیمت کاهش محدود مصرف خانگی، اجازه ندهیم برق و گاز صنایع حیاتی قطع شود تا تولید با کیفیت و تأمین کالای مورد نیاز مردم آسیب نبیند.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس همچنین به ضرورت تأمین سرمایه در گردش اشاره کرد و افزود: دولت باید با ارائه وام‌های کم‌بهرۀ کوتاه‌مدت و ایجاد تنفس مالیاتی، اجازه دهد بنگاه‌های اقتصادی نقدینگی لازم برای تداوم فعالیت را داشته باشند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса