Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Июнь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

مطالبه‌گری بین‌المللی ایران درباره خسارات محیط‌زیستی جنگ

0
ILNA 

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر ضرورت مستندسازی خسارات محیط‌ زیستی ناشی از جنگ‌های تحمیلی اخیر، گفت: تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی کشور، پیوندی مستقیم با تاب‌آوری محیط‌زیستی دارد و مشارکت عمومی می‌تواند نقش مهمی در ترمیم سرمایه اجتماعی ایفا کند.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست تخصصی با حضور نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، ضمن قدردانی از برگزاری این نشست، اظهار کرد: امیدواریم در جلسات آینده بتوانیم موضوعات محیط‌زیستی را به‌صورت تخصصی‌تر و موضوع‌محور بررسی کنیم.

وی با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره دیپلماسی محیط زیست و آثار جنگ‌های تحمیلی بر منابع طبیعی و محیط زیست کشور افزود: در دوران جنگ تحمیلی هشت‌ساله، مستندسازی خسارات محیط‌زیستی مورد توجه قرار نگرفت، اما در جنگ‌های بعدی منطقه، از جمله جنگ عراق و کویت، این موضوع انجام شد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса