Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Июль
2026
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

نبرد حقوقی علیه متجاوزان به کشور با مشارکت مردم ادامه دارد

0
ILNA 

وزیر دادگستری با تأکید بر آغاز مستندسازی جنایات صورت‌گرفته در پی تجاوزات دشمن به ویژه علیه «رهبر شهید»، گفت: همه مردم می‌توانند به‌عنوان شاکی علیه عاملان این جنایات با اعطای وکالت به وکلای دادگستری در مراجع قضایی داخلی و بین‌المللی اقامه دعوا کنند.

به گزارش ایلنا، امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری، در حاشیه مراسم تشییع پیکر رهبر شهید و خانواده ایشان گفت: مردم ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی ثابت کرده‌اند هرجا حضورشان لازم بوده با جدیت به صحنه آمده‌اند.

وی افزود: از زمانی که امام شهید شده است، خیابان‌داری و میدان‌داری مردم ادامه داشته و بیش از چهار ماه است این حضور استمرار دارد. در این چند روز نیز که مراسم وداع با امام شهید برگزار شد و امروز که مراسم تشییع پیکر ایشان است، جمعیت گسترده‌ای از اقشار مختلف و از سراسر کشور حضور یافته‌اند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса