Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Июль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31

تماشای تلویزیون؛ تهدیدی پنهان برای مغز میانسالان

0
ILNA 

تماشای منفعل تلویزیون در میانسالی می‌تواند مغز را کوچک کند و خطر زوال عقل را افزایش دهد، در حالی که مشاغلی که ذهن را درگیر می‌کنند، حتی با وجود نشستن طولانی، برای مغز مفیدند.

بیشتر افراد می‌دانند که نشستن طولانی‌مدت مضر است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد آنچه در حین نشستن انجام می‌دهیم، حتی از خودِ نشستن هم مهم‌تر است.

یک مطالعه جدید که در مجله آلزایمر و دمانس/ Alzheimer’s and Dementia منتشر شده، نشان می‌دهد که آنچه در زمان نشستن انجام می‌دهیم، ممکن است به اندازه خودِ نشستن برای سلامت مغز مهم باشد. دکتر دیوید ریچلن (David Raichlen)، استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و نویسنده ارشد این مطالعه، توضیح داد: سال‌ها روی این موضوع متمرکز بودیم که مردم چه مدت‌زمانی را به نشستن می‌گذرانند؛ اما یافته‌های ما نشان می‌دهد که باید به کاری که در حین نشستن انجام می‌دهند نیز توجه کنیم.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса