2018

Новости за 21.04.2018

KuPS:n sankari huusi äänensä käheäksi - ”Tuntui aivan saatanan hyvältä!”

Iltalehti.fi

KuPS:n ratkaisija Ilmari Niskanen ehti huutaa äänensä käheäksi pukukopissa HJK-voiton jälkeen. Niskanen taituroi KuPS:n 2-1-voittomaalin. Äänenkäheyteen vaikutti varmasti myös KuPS:n fanien edessä juhliminen. - Tuli Murilta (Luis Murillo) aivan loistava keso taka-alueelle. Jatkoin juoksua sinne, ja pakko myöntää, että tyylikäs viimeistelykin oli, Niskanen hymyili.

Lewandowski osui taas - Bayern-tykki lähestyy maaliennätystä

Mestarien liigan välierään valmistautuva Bayern München haki kolme pistettä Hannoverilta. Seuran maalitykki Robert Lewandowski lähestyy jo omaa ennätystään Bundesliigan maaleissa. Bundesliigan mestaruuden varmistanut Bayern München kohtasi lauantaina vieraspelissä Hannover 96:n. Ottelulla oli merkitystä lähinnä pienen putoamisuhan alla olevalle kotijoukkueelle, jolla oli ennen ottelua kuusi pistettä putoamisviivan alapuolelle.

Classic teki sen taas! Murskaava esitys toi Suomen mestaruuden

Lauantaina pelatun salibandyn superfinaalin on voittanut Tampereen Classic, joka kaatoi Happeen 6-2. Jyväskyläläinen Happee tuli salibandyliigan superfinaaliin vahvasti. Sankoin joukoin Helsinkiin saapunut Happeen kannattajoukko räjähti huutoon ensimmäiseen kerran, kun Paul Kotilainen onnistui viemään jyväskyläläisjoukkueen 1-0-johtoon. Reilun minuutin päästä Happee onnistui uudelleen maalinteossa, kun Joel Lahti vei jyväskyläläisjoukkueen kahden maalin johtoon. Lahden maalin aikana ottelua oli pelattu vasta viisi ja puoli minuuttia.

Selviytyjät: Kilpailijat äänestävät joukostaan julkisuustyrkyimmän: Yllättäen Janni voittaa Sampon

VARO JUONIPALJASTUKSIAAinoastaan Ilari Sahamies arvaa, että heimon enemmistön mielestä julkisuus on kaikkein tärkeintä Janni Hussille eikä Sampo Kaulaselle. Selviytyjät Suomi -sarjan sunnuntain jaksossa käydään palkintokilpailu nimeltä Pää pölkylle. Siinä kilpailijat kirjoittavat ensin oman mielipiteensä siitä, kuka on esimerkiksi leirin ärsyttävin tai kenellä on paras huumorintaju. Sen jälkeen juontaja Juuso Mäkilähde laskee vastaukset yhteen ja kerää enemmistön mielipiteet jokaisesta asiasta.

Näin kävi Veikkausliigan lauantain peleissä: TPS vei ensimmäisen Turun derbyn, KuPS yllätti HJK:n

Nousija TPS kukisti Interin kauden ensimmäisessä Turun paikallisottelussa 2-1. Palloseura nousi kahden maalin karkumatkalle jo avausjaksolla, kun Mika Ääritalo osui 13. minuutilla ja Oskari Jakonen puolen tunnin kohdalla. Inter-ikoni Mika Ojala kavensi ottelun 64. minuutilla, mutta aivan loppuun saakka sinimustien kirimoodi ei riittänyt. Neljän ottelun lauantaikierroksen suurin yllätys nähtiin Töölössä, jossa KuPS kaatoi yllättäen mestarisuosikki HJK:n 2-1. Lauantain tulokset

Vesi noussut 3-tielle Pohjanmaalla, liikenne katkaistu - Lukijan video ilmasta käsin näyttää pellot veden vallassa

Iltalehden lukija tallensi ilmasta käsin videon yhdestä Pohjanmaan tulva-alueista. Liikennevirasto tiedottaa, että valtatie 3 Pohjanmaalla on katkaistu liikenteeltä tielle nousseen tulvaveden vuoksi. Vesi on noussut tielle Kurikan Jalasjärven kohdalla. Lukijan ilmasta käsin kuvaamalla videolla näkyy, kuinka Kurikan ja Jalasjärven rajalla sijaitsevat pellot ovat joutuneet suureksi osaksi sulamisvesien valtaan. Videon kuvauspaikka on kuitenkin eri kuin kohta, missä vesi nousi tielle valtatie 3:lla.

Töölössä tärähti - KuPS kukisti mahtavan HJK:n!

KuPS nousi tappioasemasta 2-1-voittoon HJK:n vieraana. HJK:n Anthony Annan koki kovia ottelun viime minuuttien kaksinkamppailutilanteessa, mutta hän pystyi kävelemään pois kentältä. KuPS aloitti ärhäkästi, mutta HJK rankaisi ensimmäisestä hyökkäyksestään. Nikolai Alho syötti, ja Filip Valencic kiitti tilasta ampumalla 1-0-osuman.

Avicii valmis kotimatkaa varten - isoveli on jo paikalla

Perjantaina Omanissa kuolleen Aviciin viimeinen kotimatka voi alkaa. mukaan kaikki on valmista siihen, että perjantaina kuolleen DJ Aviciin eli Tim Berglingin viimeinen kotimatka voi alkaa. - Aviciin ruumis on otettu säilytykseen, ja se odottaa kuljetusta Ruotsiin, paikallinen poliisi kertoo.

Löytyykö sinunkin iholtasi? Tatuoinnit, joista haaveilimme ysärillä

Kesähepeniin sonnustautuminen on mukavaa, mutta paljastaa samalla paljon siitä, mitä pidimme coolina ollessamme nuoria. Video: Jos leima iholla alkaa kaduttaa kunnolla, ei huolta: tatuointin poistaminen on nykyisin helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Videon toimittaja Irene Naakka, kuvaus ja editointi Jukka Lehtinen. Suomalaiset ovat reippaasti tatuoitua kanssa. Vaikka tarkkoja tilastoja ei löytäisikään, ilmiön havaitakseen ei tarvitse kuin suunnata terassille tai rannalle - ja kappas, yhden... Читать дальше...

Новости России
Москва

Состоялась церемония вручения премии Men Today Trends

Netflix kovassa nosteessa - suunnittelee elokuvateattereiden ostoa

Netflix suunnittelee elokuvateattereiden ostamista Yhdysvalloissa. -lehti kertoo, että Netflix harkitsee elokuvateattereiden ostamista New Yorkissa ja Los Angelesissa. Elokuvateatteriketjun ostaminen merkitsisi suurta askelta striimauspalvelu Netflixille. Yhtiö on ilmoittanut aiemmin, että se aikoo käyttää tänä vuonna kahdeksan miljardia dollaria sisältöönsä.

Ihanat retrouikkarit, joissa olet kesällä rantojen kuningatar

Uikkarimuodissa pinnalla ovat retrokuosit ja -mallit. Uikkarimuoti ui selvästi jatkuvasti retrompaan suuntaan. Pinnalla ovat överisuloiset polka dot -uikkarit, nostalgiset raitakuosit, supernaiselliset röyhelöt ja hauskat hedelmäkuosit. Pilkut ovat muutenkin kesän kiinnostavimpia trendejä ja retrokuosi näyttää upealta myös uima-asuissa. Erilaisilla röyhelöillä taas voi paitsi tuoda persoonaa rantatyyliin myös tasoittaa vartalon mittasuhteita.