Добавить новость
ru24.net
World News in Dutch
Июнь
2016

Teröristi ziyaret etmek siyasetçiye düşmez

0
Zaman 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programında hapiste yatan PKK ve DHKP-C'lileri ziyaret ettiğine dair sözlerine bir tepki de eski CHP milletvekili Şahin Mengü'den geldi. Ulusalcı kimliği ile tanınan Mengü, teröristi ziyaret etmenin hiçbir siyasetçinin görevi olmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir televizyon programında kullandığı “Biz hapiste PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de. Hiç ayrım yapmadık.” sözlerine eski CHP eski Manisa Milletvekili Şahin Mengü'den sert tepki geldi. Mengü, “Terörist teröristtir, bunları ziyaret etmek hiçbir siyasetçiye düşmez.” dedi.

TERÖRİST TERÖRİSTTİR

Şahin Mengü, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin makaslandığını belirterek, “Kılıçdaroğlu konuşmasında, ‘Biz herkesi ziyaret ettik bunun içinde İslami kesim de vardı.' dedi. Bana sorarsanız hapishaneye hangi gerekçe ile girerse girsin, ister İslami kesim olsun, ister PKK ya da DHKP-C'den olsun, bunların ziyaret edilmesine karşıyım. Terörist teröristtir. Bunlara karşı tek bir görevimiz vardır; o da hukukun hepsine eşit uygulanmasını sağlamaktır. Yoksa bunları ziyaret etmek hiçbir siyasetçinin görevi olamaz. CHP'nin de görevi olamaz. Cümle kesilmiş ama ben olsam böyle bir şeyi söylemezdim.” diye konuştu.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса