2018

Новости за 03.06.2018

Skogsbrand vid E4:an utanför Norrköping

Svt.se

En skogsbrand bröt ut vid E4:an utanför Norrköping, sent på lördagskvällen. Larmen från bilister som sett lågorna i skogen började strömma in till räddningstjänsten sent på lördagskvällen, och tre brandstationer skickades till platsen.

Knivskadad man attackerade polis

Boras Tidning

En polis blev under lördagskvällen slagen i ansiktet i Enköping av en man som blivit knivhuggen, rapporterar TV4 Nyheterna. Polisen åkte på ett larm om en knivskadad man i 50-årsåldern. När polispatrullen kom fram till platsen var mannen, som var berusad och som blivit knivskuren i handen, aggressiv.(TT)

Zlatan började på bänken för Galaxy

Zlatan Ibrahimovic fick börja på bänken när hans Los Angeles Galaxy spelade 1-1 mot Portland i MLS. Veteranen Chris Pontius började som enda anfallare i Galaxy, och gjorde mål efter 20 minuter. Diego Valeri kvitterade på straff i den 57:e minuten.(TT)

17-åring knivhuggen i ryggen – flera jagas

Expressen

En 17-årig pojke knivhöggs i ryggen i Västerås under lördagsnatten.

Fallet rubriceras som grov misshandel och polisen jagar under natten flera gärningsmän.

Det skriver tidningen Aftonbladet.

Bänkades: ”Tvingade att ta detta beslutet”

Expressen

Tvåmålsskytt i comebacken.

Men mot Portland Timbers var Zlatan Ibrahimovic bänkad större delen av matchen – när Los Angeles Galaxy tappade ledning till 1-1.

– Det var ett beslut vi tvingades ta, säger tränaren Sigi Schmid till MLS hemsida.

När nationalismen blir lag

Kan man skilja på den onda och goda nationalismen? Inte om nationalismen blir lag, menar Stefan Eklund.

Новости России
Москва

В Москве на музыкальном фестивале представят "Тамбовскую казначейшу"

Alexander Rybak akut opererad: “Ett helvete”

Expressen

Alexander Rybak har opererat bort halsmandlarna.

Den norske Eurovision-stjärnan har tidigare haft problem med rösten och tvingades genomgå en akut operation på fredagen, skriver Norska TV2.

”De kommande dagarna kommer bli ett helvete”, skriver han själv på Instagram.

Lagerbäck slog sitt "gamla" landslag

En hjälte återvände till Island - och kunde åka hem med segern. Lars Lagerbäcks nya landslag, Norge, slog hans gamla, Island, med 3-2. Det blev ett kärt återseende av Reykjavik för Lars Lagerbäck som ledde Island till den sensationella kvartsfinalen i EM för två år sedan.(TT)