Добавить новость
ru24.net
World News in Turkish
Январь
2025

Новости за 09.01.2025

Pucci Nisan Ayında Portofino'da Defileye Çıkacak

FashionNetwork.com (tr) 

Floransa ve Roma'dan sonra kreatif direktör Camille Miceli, Pucci'yi Portofino'ya götürecek ve burada markanın kendine özgü baskısı Marmo'yu içeren yeni koleksiyonunu tanıtacak.

Barcelona, Süper Kupa'da finalde

Star gazete 

İspanya Süper Kupa yarı final karşılaşmasında Barcelona ile Athletic Bilbao karşı karşıya geldi. Barcelona, Suudi Arabistan'da King Abdullah Stadyumu'nda oynanan maçı Barcelona, 2-0'lık skorla kazandı.



Çağdaş Atan: Hakem için şaşkınım

Star gazete 

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray ile kupada 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından konuştu.

Новости России
Москва

Алгоритмы Яндекс Музыки. Алгоритмы продвижения в Яндекс Музыка.


EİB Başkanı Jak Eskinazi: İhracatçıya vergiyi kaldıran ticaret anlaşmaları lazım

DUNYA 

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, ihracatçının enflasyon ve kur sarmalında ayakta kalması için yeni pazarlara yönelmesi gerektiğini söyledi. Eskinazi, “Pazarları genişletmeye çalışıyoruz ama mutlaka hükümetin pazarlarla vergi duvarlarını kaldıran serbest ticaret anlaşmalarını yapması lazım” dedi.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Мирра Андреева получила травму в матче турнира WTA в Монреале






«Работы идут хорошими темпами». Стало известно, сколько дорог в Севастополе отремонтировали за полгода?

В Екатеринбурге будут судить виновницу мусорного коллапса в Ревде летом 2024 года Анну Распопову

Цены на вторичное жилье в крупных городах России снова пошли вверх

Биржа криптовалюты OKX: отзывы трейдеров