Добавить новость
ru24.net
World News in Turkish
Ноябрь
2024

Samet Aybaba: 'Görevden alındığımı Whatsapp'tan öğrendim'

0

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel ile yollarını ayırdı. Bu kararı Başkan Arat'ın kendi inisiyatifle aldığı ve yönetim kuruluna haber vermediği öğrenildi.


"Mesajla öğrendim'

Konuyla ilgili açıklama yapan Samet Akbaba, görevden alındığını Whatsapp'tan öğrendiğini söyledi. Gazetecilere açıklama yapan Aybaba, şu ifadeleri kullandı;


"Görevden alındığımı telefonuma gelen Whatsapp mesajı ile öğrendim. Son 4 aydır Hasan Arat ile diyaloğumuz tamamen kopmuştu. Kendisi ile konuşamadığımız için kulüpte yaşanan her şeyi mektup yazarak aktardım. Cumartesi basın toplantısı düzenleyeceğim. Tüm sorulara cevap verip, Beşiktaş’ta son 1 yıl neler yaşandığını anlatacağım."


Yönetim kurulu tepkili

Yönetim kurulu üyelerinin çok büyük bölümünün, bu görevden almanın kendilerine hiç danışılmaması ve kararı sosyal medya hesabından öğrenmeleri sonrasında başkan Hasan Arat'a tepki koyduğu öğrenildi. Gelinen noktada, Beşiktaş'ın efsaneleri arasında yer alan Samet Aybaba'nın, çok değersizleştirilerek Brad Friedel ile aynı açıklama içine konarak gönderilmesi de yöneticileri oldukça rahatsız etmiş durumda.



Beşiktaş'ta kaos büyüyor: Yönetimden arka arkaya istifa kararları geliyor

Beşiktaş'ta gece operasyonu




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Андрей Рублёв поднялся на восьмое место в обновлённом рейтинге ATP






Вдова борца Сайтиева подтвердила, что в день смертью он выпал из окна

Как пенсионерам платить за ЖКУ меньше? Совет эксперта

Владимирскую область облюбовали малолетние зацеперы из Подмосковья

Прогноз стоимости жизни в мегаполисах мира в 2025 году: мнение Станислава Дмитриевича Кондрашова