Добавить новость
ru24.net
Все новости
Декабрь
2015

Güneş'ten sıkıyönetim

0
Zaman 

Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor'a yenilen ve liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş sıkıyönetim ilan etti.

Hemen toparlanmanın planlarını yapan tecrübeli hoca, kriterlerini devreye soktu. Ligde Kayserispor ve Galatasaray, Avrupa'da ise Sporting Lizbon ile oynayacağı kritik maçlarla ilgili özel önlemler alan 63 yaşındaki çalıştırıcı, antrenmanları basına kapattı.

Futbolcuların dış dünyayla ilişkisini kesen başarılı teknik adam, beslenme ve uyku saatleri konusunda uyarılarda bulundu. Önlerindeki üç sınavın önemini vurgulayan Güneş, bu periyodu kayıpsız geçmek için takımını yoğun bir tempoda çalıştırmaya hazırlanıyor. Yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Siyah-Beyazlılara, Ersan Gülüm'den sevindirici haber geldi. Avrupa Ligi'ndeki Skenderbeu randevusunda sol arka adalesinden sakatlanan ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklanan millî; futbolcu, tedaviye hızlı cevap verdi. 28 yaşındaki tecrübeli stoperin, 15. haftadaki Galatasaray derbisinde formasına kavuşması bekleniyor.

Beşiktaş'ta barbekü partisi

Beşiktaş Futbol Takımı, dün öğle yemeğinde İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin organize ettiği barbeküde bir araya geldi. Yemeğe; yöneticiler, Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip, futbolcular ve aileleri katıldı. Bu tür organizasyonların önemine değinen Çebi, “Zaman zaman birlikte vakit geçirmek istiyoruz. Biz şu anda hedefe kilitlenmiş durumdayız. Arkadaşlarımız bunun için çalışıyor.” dedi.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Андрей Рублев дошел до финала теннисного турнира ATP в Дохе






Блок ХДС/ХСС занимает первое место на выборах в Германии, получив 32,2% поддерживающих голосов.

Самолет Нью-Йорк — Нью-Дели направили в Рим из-за возможной угрозы безопасности

В Волгограде задерживаются три рейса авиакомпании «Победа»

Концерт с участием более 600 юных музыкантов прошел в Музее Победы