Добавить новость
ru24.net
Все новости
Декабрь
2015

جاسوسی متقابل و پیامدهای آن

0
افشای برنامه مخفی سازمان اطلاعات ملی آمریکا در خصوص جاسوسی از رژیم صهیونیستی بویژه در خصوص مسائل مربوط به ایران، موجب بروز حساسیت‌های جدید در تل آویو و واشنگتن شده است.
به گزارش راشاتودی، هر چند پس از افشای جاسوسی گسترده سازمان اطلاعات ملی آمریکا (سازمان دربرگیرنده 16 نهاد اطلاعاتی) از کشورهای مختلف جهان در سال 2013 (92ش) کسی گمان نمی‌کرد که اسرائیل نیز در میان اهداف جاسوسان آمریکایی باشد اما گویا شخص «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا، شخص دستور جاسوسی از مقامات تل آویو را صادر کرده است.
بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، اوباما به دلیل تنش‌هایی که میان آمریکا و رژیم صهیونیستی به ویژه در خصوص مذاکرات هسته‌ای ایران بوده دستور این کار را صادر کرده است. به موجب جاسوسی‌های انجام شده، دولت آمریکا دقیقا در جریان لابی گری‌های گسترده اسرائیل با قانونگذاران آمریکا برای زمین زدن توافق هسته‌ای ایران و کشورهای 1+5 قرار داشته است.
در جریان مذاکرات هسته‌ای ایران و حتی پس از حصول توافق و پیش از موافقت کنگره آمریکا با توافق هسته‌ای انجام شده، رژیم صهیونیستی تلاش زیادی برای به شکست کشاندن این توافق انجام داد و حتی «آیپک» لابی قدرتمند صهیونیست‌ها در آمریکا هزینه‌های چندصد میلیون دلاری برای زمین زدن توافق هسته‌ای انجام داد.
در این میان موضوع جاسوسی اسرائیل از محل مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 نیز افشا شد که برای مدتی بر مذاکرات تاثیر گذاشت.
سازمان اطلاعات ملی آمریکا تقریبا از تمامی کشورها و نهادهای بین‌المللی بویژه همپیمانان اصلی ایالات متحده جاسوسی کرده است. افشای این موضوع که سرآغاز آن در سال 2013 (92ش) و با اقدامات «ادوارد اسنودن» انجام شد موجب گردید تا برای مدتی روابط آمریکا با کشورهایی هممچون آلمان، برزیل و دیگر کشورهای آمریکای لاتین وارد تنش شود.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса