Добавить новость
ru24.net
Da.azadiradio.com
Март
2025
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

اضافه وزن ۵۰ درصد از بزرگسالان در چین؛ دولت می‌گوید با چاقی مبارزه می‌کند

0
دولت چین که زمانی با سوءتغذیه در این کشور دست‌وپنجه نرم می‌کرد، اعلام کرد که می‌خواهد با چاقی در میان جمعیت ۱.۴ میلیاردی خود مبارزه کند.



به گزارش بجینگ دی‌پی‌ای، لی های‌چائو وزیر کمیسیون صحت ملی چین روز یک‌شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در حاشیه کنگره حزب خلق گفت که برخی از «رفقا» کنترل وزن خود را دشوار می‌دانند، اضافه وزن دارند و حتی از بیماری های مزمن رنج می‌برند.



این مقام چینی گفته است که هتل‌ها باید تشویق شوند تا اتاق‌های خود را به‌عنوان یک روش معیاری به ترازو مجهز کنند تا تجاران و دیگران بتوانند وزن آن‌ها را کنترل کنند.



گرسنگی زمانی مشخصه‌ی چین بود.


مقابله با چاقی برای چین نسبتاً جدید است کشوری که در اواسط قرن گذشته بحران‌های شدید گرسنگی را تجربه کرد.



در یک بیانیه مطبوعاتی در سال گذشته که اولین رهنمود چند رشته‌ای کشور برای چاقی را اعلام کرد، مقامات اذعان کردند که «چین قرن‌ها» برای تغذیه جمعیت عظیم خود تلاش کرده است.



سوءتغذیه، نه چاقی مشکل اصلی قبل از اصلاحات و گشایش اقتصاد در اواخر دهه ۱۹۷۰ بود.



اما افزایش رفاه آن را تغییر داده است. وزیر صحت چین گفت که اکنون بیماری‌های مزمن مانند دیابت و بیمار‌ی‌های قلبی عروقی در حال حاضر یک تهدید بزرگ برای جمعیت چین هستند و ارتباط نزدیکی با سبک زندگی دارند.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Елена Рыбакина

Рыбакина за 26 минут оформила разгром на турнире за 4 миллиарда






СК РФ возбудил дело о теракте после массированной атаки БПЛА на Подмосковье

Мировые звезды музыки выступят на летнем музыкальном фестивале в «Зарядье»

Силы ПВО сбили 69 беспилотников, летевших на Москву — Собянин

Задержки рейсов в Москву: атака дронами повлияла на вылеты из Екатеринбурга