Добавить новость
ru24.net
ILNA
Декабрь
2024

«نسیم بیداری» مجرم شناخته شد

0
ILNA 

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت‌: اعضای هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی مجددا مدیر مسئول نسیم بیداری را مجرم دانستند.

به گزارش ایلنا، اکبر نصراللهی گفت‌: اعضای هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی مجددا مدیر مسئول  نسیم بیداری  را  مجرم دانست.  سید محمد مهدی طباطبائی میرک آباد با اعلام جرم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) در صفحه ۷۰ شماره ۱۰۸ ویژه نامه بهاری سال ۱۴۰۲ در ذیل مطلبی با عنوان "دردی که تمام نمی شود" ، متهم است.

وی افزود: در این ویژه نامه ذیل تیتر و عکس متن توهین آمیز به امام خمینی (ره) نوشته شده است که متهم ضمن عذرخواهی اعلام کرد که عکس و نوشته سهوا از سایت خارجی گرفته و بعد از انتشار جمع آوری و اصلاح شد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Даниил Медведев впервые с 2023 года покинет топ-10 рейтинга ATP






Автотуризм как драйвер устойчивого развития регионов

Митинский рынок «Москва — на волне» привлек порядка 500 тысяч гостей

Родные Заворотнюк начали делить ее наследство — что получат дети, мать и Чернышев

Пушкинские депутаты предложили организовать больше кружков для детей в Красноармейске