Добавить новость
ru24.net
ILNA
Январь
2025

ایجاد بازارهای جدید برای صادرات روغن موتور/ اف‌ای‌تی‌اف حل شود بازار متحول می‌شود

0
ILNA 

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت،گاز و پتروشیمی از ایجاد بازار های جدید برای صادرات روغن موتور خبر داد و گفت: درحال حاضر صادرات چندانی در این حوزه نداریم اما با ورود تکنولوژی جدید قرار است به به کشور هند صادرات داشته باشیم و از بازار عمان برای صادرات به کشورهای آفریقایی استفاده خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا،  وحدت شهبازی در جمع خبر نگاران با بیان اینکه برای توسعه بازار روانکار بخشی را به عنوان مهندسی فروش ایجاد و از مهندسان دانشگاه‌های تهران و شریف استفاده کردیم تا فصل نوینی را در حوزه بازار روانکارها ایجاد کنیم، اظهار داشت: ایران دارای یکی از بزرگ‌ترین بازارهای خاورمیانه در حوزه روغن موتور است و اکنون در کشور ۲۲ میلیون خودرو سواری و پنج میلیون خودرو دیزلی و صنعتی در حال تردد است. 

وی با تاکید بر اینکه سالانه حدود ۱.۲ میلیون خودرو تولید و به این چرخه اضافه می‌شود، گفت: مصرف سالانه روانکارها در ایران حدود ۸۰۰ میلیون لیتر است که حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون لیتر مربوط به روغن موتور می‌شود و بازار افزودنی‌های خودرو مانند مکمل‌های روغن حدود ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شده است که باتوجه به غیر استاندارد بودن خیلی از محصولات موجود در بازار اکثرا موجب اصطکاک و کاهش کارایی موتور می‌شود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Анастасия Павлюченкова пропустит турнир WTA-1000 в Индиан-Уэллсе






В Красноярске появилась аномальная точка чистого воздуха

Овчинский: 45 нежилых помещений используются для размещения предприятий в Дмитровском районе

Иерей Портнов призвал отказаться от рассылки гифок с Прощеным воскресеньем

Пожар на складе в Подмосковье локализовали на площади 9,5 тысячи квадратов