Добавить новость
ru24.net
ILNA
Февраль
2025
1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

بازی کامپیوتری «افسانه سپهر» با عنوانی متفاوت در ایکس باکس/ برای شخصیت‌های منفی از بَدمن‌های خارجی الهام گرفتیم

0
ILNA 

مهدی جعفری جوزانی با اشاره به اسطوره‌پردازی‌های صورت گرفته در انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» گفت: در پرداختن به بَدمن‌های این انیمیشن از آثار خارجی الهام گرفتیم.

مهدی جعفری جوزانی فیلمنامه‌نویس و تهیه‌کننده انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» که امسال در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اظهار کرد: کاراکترهای قهرمان این انیمیشن سینمایی همگی برآمده از یک اسطوره‌شناسی هستند و در مقابل کاراکترهای منفی هم شرایط کمی متفاوت دارند و ما در پرداختن به این شخصیت‌ها به استانداردهای بین‌المللی هم توجه داشتیم. بچه‌ها بدمن‌ها یا کاراکترهای منفی که در مقابل قهرمانان قصه قرار دارند را با یک فرم و قیافه‌هایی آشنا می‌شناسند که در انیمیشن‌های دنیا به آن‌ها معرفی شده و این اتفاقی طبیعی است چون ما نسبت به آن‌ها خیلی عقب‌تر هستیم و تا بتوانیم به کشورهای صاحب سینمای انیمیشن برسیم کمی زمانبر است.

جعفری جوزانی خاطرنشان کرد: برای اینکه پیشرو باشیم و بتوانیم کاراکترهایی معرفی کنیم که بتوانیم آن‌ها را به مخاطبان کودک خودمان معرفی کنیم و ذهن و نگاه کودکان ما با شکل دیگری از کاراکترهای منفی آشنا شود، مسیر درازی در پیش داریم. به همین دلیل ما از تصاویری آشنا استفاده کردیم و می‌توانم بگویم بدمن‌های «افسانه سپهر» متأثر از بدمن‌هایی است که پیش‌تر در آثار مختلف دنیا دیده شده‌اند تا بچه‌ها بتوانند ارتباط بهتری با اثر برقرار کنند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Андрей Рублёв

Рублев вышел в четвертьфинал теннисного турнира в Роттердаме






Сотрудники МЧС спасли из горящей танцевальной студии в Москве 44 человека

ЕСПЧ обязал Россию выплатить группе педерастов и лесбиянок почти 6 миллионов рублей. Судилище евросодомское, накося выкуси!

МЧС: в здании бывшего Электрозавода в Москве ликвидировали открытое горение

Площадь пожара на электрозаводе в Москве выросла до 300 кв м