Добавить новость
ru24.net
ILNA
Февраль
2025
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

در مقابل مطالبات تأمین‌اجتماعی بی‌تفاوت نیستیم/ دولت بدهی خود را به تامین اجتماعی بپردازد

0
ILNA 

معاون دبیرکل خانه کارگر کشور با تأکید براینکه در مقابل مطالبات تأمین اجتماعی بی‌تفاوت نیستیم و نخواهیم بود، افزود: سازمان تأمین اجتماعی حریت، حیثیت و شرف ما است و خشت به خشت و آجر به آجر سازمان، خون جگر جامعه بیمه شده سازمان تامین اجتماعی است؛ برای همین از کنار مطالبات سازمان به راحتی عبور نمی‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن صادقی در گردهمایی کارگران بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشسته کشور که روز گذشته در سالن اجتماعات بیمارستان شبیه‌خوانی کاشان برگزار شد، گفت: با واگذاری اموال سازمان تامین اجتماعی با این تفکر که در آینده هزینه آن را بدهند، مخالف نیستیم و یا به جای آن، اموال بدهند و درجا و همان لحظه پرداخت کنند.

وی به لزوم نقدپذیری و در معرض سوال قرار گرفتن مسئولان تأکید کرد و با بیان اینکه اگر در معرض سوال قرار نگیریم نمی‌توانیم پاسخگو باشیم، افزود: یکی از مشکلات امروز جامعه به دلیل پاسخگو نبودن و چشم بستن به واقعیات‌های جامعه است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Елена Рыбакина

Обидчица Елены Рыбакиной взяла титул и удивила поступком после триумфа. Фото






Еще 33 центра соцобслуживания отремонтируют в Подмосковье в 2025 году

Азербайджан объявил Валуева персоной нон грата

МТС заверил, что никуда не будет передавать данные с mos.ru при аренде самокатов

Карелия попала в топ самых депрессивных регионов