Добавить новость
ru24.net
ILNA
Февраль
2025
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

دستگیری کلاهبردار 3000 میلیارد ریالی پیش‌فروش واحد مسکونی در اراک

0
ILNA 

​فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: یک کلاهبردار متواری که اقدام به پیش‌فروش واحد مسکونی و فروش مال غیر در شهرستان اراک می‌کرد، با اقدامات کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد. متهم پس از دستگیری به 3000 میلیارد ریال کلاهبرداری اعتراف کرده است.

به گزارش ایلنا، سردار هادی رفیعی‌کیا افزود: متهم با سوء‌استفاده از اعتماد شهروندان اقدام به پیش‌فروش یک واحد مسکونی و فروش مال غیر به چندین نفر کرده بود. وی پس از دستگیری با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و با صدور قرار وثیقه مناسب روانه زندان شد.

وی ادامه داد: در پی شکایت بیش از 50 نفر از شهروندان اراکی به پلیس آگاهی مبنی بر اینکه فردی تحت پوشش پیش‌فروش واحد مسکونی و فروش مال غیر اقدام به کلاهبرداری به ارزش تقریبی 3000 میلیارد ریال کرده است، موضوع رسیدگی به آن در دستور کار اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Елена Рыбакина

Рыбакина начала работать с бывшим тренером Динары Сафиной






Оренбуржец украл сумку с деньгами и раздал их прохожим

Состав руководителей аэропорта Домодедово не изменился на фоне судебного процесса

Т-банк закрыл сделку по покупке здания Центрального телеграфа на Тверской улице

В прошлом учебном году в Ступино к работе приступили 30 молодых специалистов