Добавить новость
ru24.net
ILNA
Февраль
2025
1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

«آزار و قتل نیان» بار دیگر ضعف نهادهای حمایتی را آشکار کرد/ چرا قانون حمایت از حقوق کودکان ناقص اجرا می شود؟!

0
ILNA 

پرونده قتل نیان نه‌تنها یک پرونده جنایی، بلکه نمونه‌ای دیگر از تبعات ضعف ساختارهای حمایتی در ایران است. این حادثه نشان می‌دهد که با وجود تصویب قوانین پیشرفته‌، اجرای آن‌ها همچنان با موانع متعددی روبه‌رو است.

به گزارش ایلنا، قتل دلخراش نیان، دختر ۶ ساله بوکانی، جامعه ایران را در شوک و اندوه فرو برده است. این حادثه نه تنها نشان‌دهنده‌ی خشونت علیه کودکان است، بلکه به کاستی‌ها و نواقص موجود در سیستم‌های حمایتی و قانونی کشور نیز اشاره دارد. در ادامه در گفت‌وگو با محمد مهدی سید ناصری، حقوقدان و پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان به بررسی جامع این موضوع پرداخته شده است.

«محمد مهدی سید ناصری» در خصوص نقش پدر نیان در قتل وی گفت: بر اساس گزارش‌ها، نیان تحت آزار جنسی و شکنجه قرار گرفته و در نهایت جان باخته است. گزارش‌ها حاکی از آن است که زنی که با پدر نیان در ارتباط بوده، به همراه برادرش این کودک را مورد ضرب‌وجرح قرار می‌دادند تا او را از افشا کردن آزار جنسی نزد پدرش بازدارند. پدر نیان با وجود مشاهده آثار کبودی و سوختگی بر بدن دخترش، نسبت به آن بی‌تفاوت بوده است. در حال حاضر، پدر نیان، آن زن و برادر ۱۹ ساله‌اش در بازداشت هستند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Елена Рыбакина

Елена Рыбакина вышла в полуфинал турнира в Абу-Даби, с трудом одолев Онс Жабер






Капитолина Атласова-Юхневич: «Мне писали записки Максим Аммосов и Емельян Ярославский»

Стало известно, как сейчас выглядит старшая дочь Михаила Галустяна

«Ты мой»: Мизулина и SHAMAN обменялись друг с другом нежными посланиями

МО требует взыскать более 57 млн рублей с Космического НПЦ