بعد از امام، رهبری ما را موسیوار از نیل تحریم، تکفیر، انزوا و جنگ عبور داد
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تجدید میثاق جمعی از فرماندهان سپاه گفت: بعد از امام پرچم برافراشته ماند و بیرق اسلام در دستان کسی جای گرفت که او هم از فرزندان رسول خدا بود و او هم ما را همانند امام از نیلهای مختلف عبور داد در حالی که پیش روی او فرعونیان و پشت سرش هم سپاهیان فرعون بود ما را از نیل تحریم، نیل تکفیر، نیل انزوا و فتنههای بزرگ و نیل جنگ عبور داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم تجدید میثاق جمعی از فرماندهان سپاه در حرم مطهر امام خمینی(ره) گفت: در چنین روزهایی امام عزیز همانند یک خورشید بر سپهر هدایت امت اسلام طلوع کرد تا آیات وحی الهی را برصفحه زمین جاری کند. ایران در این ایام جبلالنور شد واقعا بعثت مجددی از اسلام شکل گرفت و آنقدر این خیزش عظیم و پر تاثیر بود که انسان به یاد آیات الهی می افتاد. وقتی پیامبر اسلام را از غار حرا آغاز کرد هیچ کسی تصور نمی کرد که اسلام به سرعت به یک قدرت عظیم در عالم تبدیل شود.
وی ادامه داد: امام حاکمیت تشکیل داد امام قدرت ساخت امام در اولین حرکت خود بزرگترین امپراطوری تاریخ بشر را شکست داد. امام با دستی خالی اما با قلبی سرشار از ایمان آمریکا و متحدان او را شکست داد. این آمریکا آن زمان بیش از نیمی از قدرت نظامی عالم را در اختیار داشت. نزدیک به نیمی از ثروت جهان در اختیار او بود. تسلط سیاسی او بر بخش مهمی از جهان مستحکم و عمیق بود. در شطرنج سیاسی عالم او قدرتهای بزرگ را هم مات میکرد اما امام با تکیه بر همان جهانبینی توحید از قدرت که در آیات آخر سوره حج آمده است وارد میدان شد و این شکستها برجبهه استکبار ادامه یافت.