Добавить новость
ru24.net
ILNA
Март
2025
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

تصویب سند «نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا»/تصویب برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد

0
ILNA 

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تصویب برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد تأکید کرد: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی نباشد بلکه باید به دنبال تربیت عده‌ای نیروی نخبه و کارآمد اداری با احاطه کامل به بخش‌های دولتی و خصوصی برای آینده مدیریتی کشور بود.

به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه) در صد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی اداری که با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان اداری و استخدامی، دبیر هیأت دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط برگزار شد، اولویت بهره‌گیری از زنان در برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد را خاطرنشان ساخت و تصریح کرد: باید به مرحله‌ای برسیم که برای حضور زنان در بخش‌های مدیریتی نیازی به سهمیه نباشد چرا که با توجه به شایستگی‌های زنان ایرانی به ویژه در عرصه‌های علمی و دانشگاهی باید جایگاه خود را در بخش‌های مدیریتی میانی و ارشد به راحتی پیدا کنند.

عارف ادامه داد: تربیت مدیران جوان باید در سه حوزه ستادی، بنگاه‌های بزرگ و استان‌ها صورت گیرد تا آنان بتوانند علاوه بر گذراندن دوره‌های آموزشی متناسب در جلسات مختلف، برای کسب تجربه و‌آشنایی با امور اداره کشور آماده شوند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Мирра Андреева вернется в топ‑10 обновленного рейтинга WTA






Драка и стрельба: 42 человека задержаны в Ногинске полицией

Москва вводит новые правила для посещения культурных мероприятий

Россельхознадзор признал недействительными 30 деклараций на зерно в Тульской области

В Чехове депутаты Терентьев и Карзубова отчитались о своей работе в 2024 году