Добавить новость
ru24.net
Ta Nea
Февраль
2025
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Κυκλάδες: Συνεχίζεται το μπαράζ σεισμικών δονήσεων – Είκοσι σεισμοί σε τρεις ώρες

0
Ta Nea 

Άλλη μια νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους της Σαντορίνης, της Αμοργού και των νησιών στην ευρύτερη περιοχή καθώς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο «χορός των Ρίχτερ» στις Κυκλάδες. Το μεσημέρι της Τρίτης (04/02) καταγράφηκε ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων ημερών, ο οποίος ήταν της τάξης των 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός και στην Αττική.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι, ενώ πάνω δέκα χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τη Σαντορίνη. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η πυκνή σεισμική δραστηριότητα δεν συνδέεται με το ηφαίστειο της Σαντορίνης, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι χρειάζεται επαγρύπνηση καθώς δεν έχει καταγραφεί σεισμός που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο κύριος.

Αυξημένα είναι τα προληπτικά μέτρα. Νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι (13:00) της Τετάρτης, στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε για ό,τι προηγήθηκε εδώ.

Ζωντανά όλες οι εξελίξεις:




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Андрей Рублёв

Рублев вышел во второй круг теннисного турнира в Роттердаме






В Самаре планируют отремонтировать парк Щорса

В Алексеевском районе снесли заброшенное здание

Знойный турок летит в Москву. Актер Бурак Озчивит выступит в сердце столицы

Муфтий Крганов о девушках, желающих стать богословами: «Каждая женщина подобна медресе»