Добавить новость
ru24.net
World News
Сентябрь
2021

وزارت خارجۀ امریکا: حکومت جدید طالبان همه‌شمول نیست

0
وزارت خارجۀ امریکا می‌گوید که حکومت جدید طالبان همه‌شمول نیست و این موضوع نگران کننده است.


وزارت خارجۀ امریکا از حکومت سرپرست تازه ایجاد شده از سوی طالبان انتقاد کرده و گفته که این کابینه از افغانستان نمایندگی نمی‌کند و همه شمول نیست.


نید پرایس، سخنگوی وزارت خارجۀ امریکا در یک نشست خبری گفت که این انعکاس کنندۀ حقیقتی نیست که جامعۀ جهانی در انتظار آن بود.


آقای پرایس گفت که امریکا در پیوند به برخی اعضای این کابینۀ به میان آمده نگرانی دارد.




آقای پرایس افزود: "واکنش ما دربارۀ حکومت سرپرست؛ شما شنیده اید که ما دربارۀ همه شمول نبودن، پیشینه برخی‌هایی که (در کابینه) دخیل اند موضوع مورد نگرانی ما اند. این یقیناٌ که تقاضای جامعۀ بین‌المللی به شمول ایالات متحده را برآورده نمی‌سازد."


او اما می‌گوید که امریکا به کمک‌های بشردوستانه‌اش به افغانستان ادامه می‌دهد.


در همین حال عربستان سعودی ابراز امیدواری کرده که ایجاد حکومت سرپرست در افغانستان به این کشور جنگ‌زده کمک کند تا "ثبات" تأمین و خشونت و افراطیت از بین برود.


شهزاده فیصل بن فرحان السعود، وزیر خارجۀ عربستان بدون این که در بارۀ حکومتداری و برخورد طالبان چیزی بگوید، گفته که عربستان سعودی از انتخاب افغانان بدون مداخله خارجیان حمایت می‌کند. 


گروه طالبان به روز سه‌شنبه کابینۀ سرپرست ۳۳ نفری‌اش را به رهبری محمد حسن آخوند اعلام کرد.


اما ملا محمد حسن آخوند، رهبر کابینۀ جدید طالبان در فهرست تحریم‌های سازمان ملل متحد است.


همچنین سراج‌الدین حقانی، وزیر داخلۀ طالبان و رهبر شبکۀ حقانی در لست تحت تعقیب اف‌بی‌آی است.




وزارت خارجۀ امریکا گفته که فهرست کابینۀ طالبان را دیده و خاطرنشان کرد که تمام‌شان اعضای طالبان و یا افراد نزدیک به این گروه هستند.


حکومت امریکا همچنان به نبود بانوان در کابینۀ طالبان اشاره کرده است.


اما ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجۀ امریکا یکبار دیگر تأکید کرد که امریکا در بارۀ گفتار طالبان نه بلکه در بارۀ عملکرد آنان قضاوت خواهد کرد.


او افزود:‌ "رابطۀ ما با دولت آیندۀ افغانستان براساس پاسخ‌هایی پیش‌بینی خواهد شد که دولت افغانستان به پرسش‌های کلیدی ما و جامعۀ جهانی بدهد."


طالبان در پانزدهم ماه آگست کنترل کابل را به دست گرفت.


با آنکه مقام‌های طالبان در ۳ هفتۀ گذشته بار بار تأکید کردند که یک حکومت همه‌شمول ایجاد خواهند کرد، اما در فهرست کابینۀ این گروه اعضای طالبان و یا افراد نزدیک به آنان شامل هستند.


همچنین در کابینۀ طالبان وزارت امور زنان جای ندارد و هیچ عضو کابینه‌شان هم زن نیست.


اما پیش از این بلال کریمی، عضو مطبوعاتی طالبان به رادیوی آزادی گفته بود که کابینه هنوز تکمیل نشده و برخی از وزارت‌ها و معینیت‌ها هنوز هم اعلام نشده اند.


به گفتۀ او، با تکمیل شدن کابینه به تمام افرادی که خود را محروم احساس می‌کنند، وظیفه داده خواهد شد.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Теннисистка Потапова поднялась на одну позицию в рейтинге WTA






Медведев назвал удары по Киеву концепцией «мира через силу»

СК проверяет информацию о непредоставлении жилья ветерану СВО в Подмосковье

Водитель погиб, 14 пассажиров - в больнице. Что известно о столкновении маршрутки с грузовиком в Ленобласти

На Ближнем Востоке для нас сложилась отличная ситуация. Мы победили