Добавить новость
ru24.net
World News in Greek
Декабрь
2016

Новости за 11.12.2016

Διαψεύδει η Ρωσία ότι υπήρξε συμφωνία με ΗΠΑ για την ασφαλή διαφυγή των ανταρτών από το Χαλέπι

Capital.gr 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα δεν έχει συνάψει καμία συμφωνία με τις ΗΠΑ που προβλέπει την ασφαλή διαφυγή των ανταρτών από το Χαλέπι, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Υπεγράφη η πρώτη συμφωνία με αφρικανική χώρα για την επιστροφή των αιτούντων άσυλο

Capital.gr 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψε σήμερα στο Μπαμακό μια συμφωνία με το Μάλι, την πρώτη αυτού του είδους, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των "βαθύτερων αιτιών της παράτυπης μετανάστευσης" και να "διευκολύνει την επιστροφή από την Ευρώπη των μεταναστών από το Μάλι".

Απάντηση Κοτζιά σε Κουμουτσάκο για σύγκληση του ΕΣΕΠ

Capital.gr 

Ο κ. Κοτζιάς τονίζει ότι "η αξιωματική αντιπολίτευση, για μια ακόμη φορά, επιδιώκει να δημιουργήσει εντυπώσεις σχολιάζοντας επιλεκτικά την προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τη σύγκληση του ΕΣΕΠ και την ενημέρωση των μελών της Βουλής".

Ρουμανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες νικητές των εκλογών σύμφωνα με τα exit polls

Capital.gr 

To Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Ρουμανίας (PSD) κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην χώρα συγκεντρώνοντας ποσοστό 45,5- 45,8% των ψήφων, σύμφωνα με δύο exit poll που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Γαλλία: Η ανάπτυξη δεν μπορεί να τονωθεί από τις δαπάνες του προϋπολογισμού

Capital.gr 

Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Γαλλίας, Francois Villeroy de Gala ανακοίνωσε ότι η οικονομική ανάπτυξη της χώρας δεν μπορεί να ενισχυθεί με την αύξηση των δημοσίων δαπανών και του ελλείμματος του προϋπολογισμού.



Βουλευτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ

Capital.gr 

Oι πολίτες της ΠΓΔΜ επιλέγουν σήμερα τους βουλευτές τους και προσήλθαν στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται στην χώρα.

UBS: Οι προοπτικές του 2017 σε μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα και νομίσματα

Capital.gr 

Οι κεντρικές τράπεζες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την αύξηση του πληθωρισμού, ενώ ο πολιτικός κόσμος θα μπει σε μια σειρά από πολύ σημαντικές και κρίσιμες δοκιμασίες, καθώς πολλές μεγάλες χώρες στην Ευρώπη έχουν εκλογές. Και αν και οι πολιτικοί πιστεύουν ότι το εμπόριο και η μετανάστευση είναι χρήσιμα για την ανάπτυξη, ωστόσο το Brexit και η εκλογή του Donald Trump δείχνουν ότι οι προστατευτικές πολιτικές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ των ψηφοφόρων.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса