Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Август
2018

Новости за 17.08.2018

نفت آمریکا از چشم چینی‌ها افتاد

Tabnak 

واردکنندگان نفت چینی به دلیل نگرانی از تصمیم احتمالی پکن برای وضع تعرفه روی واردات انرژی آمریکا، از خرید نفت آمریکا فاصله گرفتند.

شفاف سازی از سیاست های بانک مرکزی خواهد بود

Tabnak 

«عبدالناصر همتی» رئیس کل بانک مرکزی ایران روز جمعه در یادداشتی با تاکید بر بهره‌گیری از نظرات نخبگان و صاحب‌نظران اقتصادی در سیاست‌ گذاری‌های آتی این نهاد، نوشت: شفاف‌سازی و مبارزه با هرگونه رانت جزو تفکیک‌ناپذیر تمام سیاست‌ها و اقدامات من خواهد بود.

از «تاثیر تحریم ایران بر اقتصاد اروپا از نگاه رسانه های آلمان» تا «برنامه ترکیه به منظور فاصله گرفتن از دلار چیست؟»

Tabnak 

این پیمانه تیتر‌هایی همچون افزایش نسبی قیمت نفت، سقوط بیش از ۶ درصدی لیر ترکیه، افزایش جهانی قیمت طلا، افت هفتگی «تسه»ها در بازار اوراق مسکن، ممنوعیت برای بنز و پورشه در سوئیس، علیرغم آب‌بری بالا؛ صادرات هندوانه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ دلاری شد، صنعت نفت روسیه می‌تواند از پس تحریم‌های آمریکا بربیاید، آمریکا چین را تهدید کرد و معامله ۱۲۶ میلیارد سهم در بورس را در بر دارد.



کاربران ایرانی در سوگ آقای بازیگر

Farda 

درگذشت عزت‌الله انتظامی واکنش گسترده‌ای از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت، واکنشی که اغلب فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی و مسلکی بود و طی آن کاربران تنها به یاد عزت‌الله انتظامی و احترام به او از نبودش نوشته بودند. هومن عسکری توضیح می‌دهد.

پیام تسلیت روحانی در پی درگذشت عزت الله انتظامی

Farsnews.com 

رئیس جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت عزت الله انتظامی هنرمند توانا و پیشکسوت کشورمان، تصریح کرد که این بازیگر محبوب، با خلق آثاری فاخر و به یاد ماندنی، نقشی ممتاز در اعتلای هنر ایران عزیز ایفا کرد.

سقوط بیش از ۶ درصدی لیر ترکیه

Tabnak 

پس از این که آمریکا تهدید کرد در صورتی که آنکارا کشیش آمریکایی دستگیر شده را تحویل ندهد، باید منتظر تحریم‌های بیشتری باشد، لیر ترکیه بیش از ۶ درصد سقوط کرد.

جایگاه جزایر مصنوعی در کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر

Iras 

موضوع ساخت جزایر مصنوعی در دریای خزر از جمله موضوعاتی است که طی سال های اخیر از سوی کشورهای ساحلی خزر نظیر ترکمنستان، قزاقستان و جمهوری آذربایجان که از عمق کمتری برخوردارند با الگوبرداری از کشورهایی مانند امارات متحده عربی با جدیت دنبال شده است و کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر نیز در مواد ٧، ٨ و ١٢ به آن ورود پیدا کرده است. با عنایت به آثار حقوقی و زیست محیطی که ساخت جزایر مصنوعی در دریای خزر به ویژه از طرف کشورهای ترکمنستان و جمهوری آذربایجان به عنوان کشورهای همجوار و مقابل... Читать дальше...


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса