Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28

Новости за 21.02.2026

بهره‌برداری از وسایل بازی بدون تأییدیه استاندارد ممنوع است

Khabar 

مدیرکل استاندارد استان با تأکید بر اجباری بودن رعایت استاندارد در وسایل بازی اظهار کرد: تمامی وسایل بازی مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند و بهره‌برداری از این تجهیزات بدون دریافت تأییدیه استاندارد، غیرقانونی و خطرناک است.



نوسانات دمایی در تهران؛ افزایش دما تا دوشنبه و افت محسوس از سه‌شنبه

Mehrnews.com 

تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از نوسانات دمایی در روزهای آینده خبر داد و گفت: دمای هوا تا دوشنبه روند افزایشی دارد اما از سه‌شنبه با کاهش نسبتاً محسوس دما در سطح استان مواجه خواهیم بود.

روزنامه جام جم: صداوسیما به دلیل ماهیت گفتمانی ضد نظام سلطه، امکان حضور در عرصه فروش محصولات رسانه‌ای را ندارد/ در سازمان‌های رسانه‌ای جهان غالبا یک شبکه پرچم‌دار دارد، ولی صداوسیما حداقل سه شبکه پرچم‌دار دارد/ باید در مقایسه بودجه بین صداوسیما و دیگر شبکه‌های مطرح جهانی، این موارد را مد نظر قرار داد

Entekhab 

جام جم نوشت: صداوسیما به دلیل ماهیت گفتمانی ضدنظام سلطه دررویکرد خبری و برنامه‌سازی، امکان حضور در عرصه فروش محصولات رسانه‌ای و درآمدزایی در این بخش را ندارد، در حالی‌که رسانه‌های جهانی این محدودیت را ندارند. لذا باید در مقایسه‌های آماری و بودجه‌ای بین صداوسیما و دیگر شبکه‌های مطرح جهانی موارد فوق را مدنظر قرار داد.

رخدادی باور نکردنی !

Iranglobal 

رخدادی باور نکردنی ! کیانوش توکلی ش., 21.02.2026 - 09:48

رخدادی که ابعاد انسانی و خانوادگی خشونت اعمال‌شده در جریان سرکوب اعتراضات را به‌روشنی نشان می‌دهد.
مانی شفیعی، دانشجوی ترم اول حسابداری دانشگاه آزاد اسلامشهر، روز جمعه ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ در جریان اعتراضات مردمی با اصابت گلوله جان باخت.

موفق السلطی؛ پایگاه هوایی «مادر» در حمله احتمالی به ایران؟

Fararu 

گزارش‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشترین استقرار تجهیزات نیروی هوایی آمریکا در روزهای اخیر و میانه شدت یافتن تنش با ایران نه پایگاه العدید در قطر که پایگاه موفق السلطی در اردن است، اما این به چه معناست؟

لزوم پیگیری اعتبار مالیاتی شرکت‌های خارج از کردستان برای توسعه فناوری

Mehrnews.com 

سنندج- معاون هماهنگی اقتصادی استاندار کردستان گفت:‌با توجه به معافیت مالیاتی صنایع بزرگ استان،استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی شرکت‌های بزرگ خارج از استان برای اجرای توسعه فناوری استفاده شود.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса