World News in Dutch
Октябрь
2021

Новости за 24.10.2021

Vijf goals en een rode kaart: OHL boekt na spektakelrijke tweede helft belangrijke zege tegen STVV

HLN.be (sport)

De Mexican wave rolde nog eens door Den Dreef, dat was toch al een tijdje geleden. Je zou voor minder, nu OHL eindelijk die tweede overwinning van het seizoen beet heeft. Hayashi bracht de bezoekers na 17 minuten op voorsprong, maar het doelpunt werd afgekeurd voor (nipt) buitenspel. In een eerste helft die bol stond van de slordigheden maakte vooral STVV aanspraak op de openingstreffer, maar onder meer De Ridder en Cacace konden niet besluiten. Een zeldzame volley van Schrijvers vormde geen probleem voor doelman Schmidt.

Verstappen houdt Hamilton af na nagelbijter in de Verenigde Staten

Max Verstappen heeft de GP van de Verenigde Staten in Texas gewonnen. De Nederlander hield in een spannende wedstrijd met wisselende kansen nipt Lewis Hamilton af. Verstappen vergroot zijn voorsprong in de WK-tussenstand. Sergio Perez mocht als tweede Red Bull mee het podium op.

Новости России
Москва

Продвижение новых песен с высоким результатом

Vechten tegen de vierde golf

De Tijd

21:22 In de strijd tegen corona loopt de weg van het minste kwaad deze winter langs de terugkeer van mondmaskers en een bredere introductie van het covid safe ticket. In de hoop dat het genoeg is.