2022

Новости за 13.08.2022

Niet iedereen overleeft de supermarktclash

De Tijd

01:00 Het exploderende aantal supermarkten in ons land heeft tot een moordende concurrentie geleid. Alle ketens knokken voor hun marktaandeel. Volgens waarnemers kan dat niet blijven duren. Ze voorspellen o...

Flets Charleroi wint bij Seraing na late treffer van Tchatchoua

HLN.be (sport)

6 op 12: dat is na vier wedstrijden de balans voor Sporting Charleroi. De troepen van Edward Still wonnen met het kleinste verschil van Seraing, dat met 0 op 12 troosteloos laatste blijft. Het was 86 minuten wachten op concreet doelgevaar, tot Jackson Tchatchoua namens de Carolo’s de ban brak (0-1). Even voor de beslissende goal was Charleroi nog goed weggekomen na een blunder van doelman Koffi, maar Seraing kon niet profiteren

Football Talk. Burnley en Kompany incasseren eerste nederlaag op bezoek bij Watford - Dortmund juicht bij Freiburg

HLN.be

Vincent Kompany is met Burnley in de ouverture van de derde speeldag in de Championship tegen een eerste nederlaag aangelopen. Op verplaatsing bij Watford delfden The Clarets met 1-0 het onderspit. Tom Cleverley (45.+2) ontpopte zich in de extra tijd van de eerste helft tot matchwinnaar bij de Hornets. Een rechtstreekse uitsluiting van Hassane Kamara zo’n tien minuten voor tijd kon de Clarets niet meer aan puntengewin helpen.