2024

Новости за 06.04.2024

HERBEKIJK. Amateurvoetbal exclusief bij HLN: Stekene klopt titelkandidaat Hamme na spannende partij in derde amateur

HLN.be

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Zaterdagavond haalde Avanti Stekene het zo van Vigor Hamme in de topper in derde amateurklasse. Herbekijk hieronder de volledige wedstrijd!

HLN.be

Na amper 50 seconden keek de thuisploeg al tegen een achterstand aan na een snedige counter. Van Gysel werd de diepte ingestuurd en lobte de doelman om Stekene op voorsprong te brengen. Na een kwartier hingen de bordjes weer in evenwicht. De Kuyffer nam een afvallende bal in een keer op de slof en tekende zo voor de 1-1. In de tweede helft creëerden beide ploegen kansen, al was het overwicht voor Hamme. Toch was het Stekene dat na 80 minuten opnieuw op voorsprong kwam via Melens. Hamme verliest zo... Читать дальше...

Hongaren protesteren massaal tegen regering Orbán en corruptie

HLN.be

In Boedapest zijn zo’n 100.000 Hongaren de straat op gegaan om te protesteren tegen de regering van premier Viktor Orbán en de corruptie die in zijn overheid zou heersen. Ze liepen in een mars naar het parlement en riepen op tot nieuwe verkiezingen.

Stel hier uw vraag aan Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken

HLN.be

Zondagmiddag is Tom Van Grieken studiogast bij VTM NIEUWS. De voorzitter van Vlaams Belang komt er onder meer praten over onze jongerenpeiling en de nakende verkiezingen. Heeft u zelf nog vragen voor Van Grieken? Stel ze dan via onderstaand formulier.

Новости России
Москва

Lipatov Sound заявил о выходе нового трека “Red City”

Seine treedt buiten haar oevers in Parijs

HLN.be

Na zware regenval in delen van Frankrijk is de Seine uit haar oevers getreden in de hoofdstad Parijs. De autoriteiten hebben er verschillend straten en plekken langs de rivier die populair zijn bij toeristen, afgezet. De hoogste waterstand, van waarschijnlijk 4,5 meter, wordt zaterdagavond verwacht.

Geen winnaar in treffen tussen Charleroi en RWDM, Biron mist strafschop voor Brusselaars

HLN.be (sport)

RWDM-spits Mickaël Biron zal wellicht niet goed slapen vannacht. In de eerste wedstrijd van de play-downs zag hij tien minuten na de rust zijn penalty gestopt worden en tien minuten later miste hij op een voorzet van Mercier vanop één meter. Door dit scoreloos gelijkspel blijft het verschil tussen beide ploegen zes punten. Kan Kortrijk of Eupen hiervan profiteren?