2018

Новости за 24.06.2018

Taylor ga Tromsø knallsterk borteseier

Dagbladet

Tromsø havnet under to ganger mot Sarpsborg, men dro likevel hjem med 3-2-seier. To minutter før slutt avgjorde Robert Taylor etter et dribleshow.

Alvorlig skadd etter vold

NRK.no

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs.

Stølås-kanon sikret Haugesund-poeng

Dagbladet

Alexander Stølås noterte seg for et kremmerhus av en scoring og feiret med to saltoer da Haugesund spilte 2-2 hjemme mot Lillestrøm i Eliteserien søndag.

Kan ta uker å fjerne oljesøl

NRK.no

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag.

Uavgjort på Aspmyra

NRK.no (sport)

Sandefjord scoret sitt første mål på 705 minutter på bortebane mot Bodø/Glimt. Men Kastratis mål holdt ikke til seier. Jose Angel utliknet for Glimt før pause. Kampen endte 1–1

Kastrati endte Sandefjords måltørke

Dagbladet

Flamur Kastrati gjorde slutt på Sandefjords 705 minutters lange måltørke da han scoret borte mot Bodø/Glimt i Eliteserien i fotball søndag. Kampen endte 1-1.

Første seier til Rekdal

Kjetil Rekdal ble ansatt i Start for å redde sørlendingene fra nedrykk. Mot Kristiansund fikk Start sin første seier under sin nye trener. Rekdals gutter vant 2–0 på Sør Arena.

Godset banket Ranheim

TV 2 Norge

Eliteserie-toppscorer Marcus Pedersen scoret sitt ellevte mål for sesongen da Godset banket Ranheim 3-0 søndag. Bassel Jradi og Erik UIland Andersen scoret de øvrige målene.

Новости России
Москва

В Воскресенске росгвардейцы задержали гражданку, находящуюся в федеральном розыске

Tromsø kjempet seg tilbake

Sarpsborg 08 var det beste laget i første omgang, men gikk til pause med kun 1–0. Da det var ti minutter igjen av kampen ledet østfoldingene 2–1. Men TIL ga ikke opp, med to mål av Jostein Gundersen og Robert Taylor vant Tromsø 2–3.

Rekdals første Start-seier

TV 2 Norge

På andre forsøk tok Kjetil Rekdal sin første eliteserieseier som Start-trener etter at KBK ble slått 2-0 hjemme. Kevin Kabran og Mathias Bringaker scoret målene.

Sammenlignes med Rekdal: - Jeg må hjem å se klipp av han

Verdens Gang

SØR ARENA (VG) (IK Start – Kristiansund BK 2–0) Han hadde ikke startet en fotballkamp på nesten ett år. Søndag var Erlend Segberg med i startoppstillingen da IK Start slo Kristiansund BK. Nå blir han sammenlignet med sin nye sjef, Kjetil Rekdal.

Første seier under Rekdal

SØR ARENA (VG) (IK Start – Kristiansund BK 2–0) IK Start hadde ikke vunnet en seriekamp siden 21. mai mot Bodø/Glimt. Mot Kristiansund BK kunne laget endelig feire for tre poeng, og det under sin nye trener Kjetil Rekdal.