2018

Новости за 24.06.2018

Grindheim med to skudd i stanga

NRK.no (sport)

Haugesunds Christian Grindheim hadde to frispark i tverrliggeren. Men siden 2013 har oppgjørene mellom Haugesund og Lillestrøm endt uavgjort på Haugesund stadion. Det gjorde det også i kveld. Kampen endte 2–2.

Godset valset over serietoeren

Når Marcus Pedersen scorer har ikke Strømsgodset tapt denne sesongen. Eliteseriens toppscorer sendte drammenserne opp i 1–0 før det hadde godt 10 minutter. Godset hadde god kontroll gjennom hele kampen og vant 3–0 over Ranheim.

Erdogan erklærer seier

TV 2 Norge

Søndag kveld erklærer Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan valgseier på bakgrunn av uoffisielle resultater. Ved 23-tiden søndag kveld hadde han fått 54 prosent av de stemmene.

Fantastisk snuoperasjon av Tromsø: - Vi hadde en tøff prat i pausen

Verdens Gang

(Sarpsborg 08 - Tromsø 2–3 ) Tromsø-trener Simo Valakari (45) tok en alvorsprat med spillerne i pausen etter en tung førsteomgang i Sarpsborg. Han fikk svar - og Robert Taylor (23) sto for kampens øyeblikk da han dro av tre mann og avgjorde for bortelaget fem minutter før slutt.