2019

Новости за 22.09.2019

Viking audmjuka VIF

NRK.no (sport)

Gjestane frå Stavanger feide over Vålerenga og vann 4–0 i hovudstaden. Dette var Oslo-laget sin åttande kamp utan siger. Even Østensen scora to mål, medan Adrian Pereira og Benjamin Källman scora kvar sitt mål. Det vart ikkje betre av at Bård Finne bomma på straffespark for heimelaget.

Vålerenga ydmyket på eget gress – slik var kampen

Dagsavisen

Vålerenga var ikke i nærheten av å få en slutt på den vonde trenden, og har nå åtte kamper uten seier etter at Ronny Deilas menn søndag ble spilt av eget gress og tapte med fire mål.

Grorud har strak kurs mot opprykk

Dagsavisen

Thierry Dabove og Oscar Aga scoret i 2-1-seieren til Grorud over Mjølner. Med Kjelsås-tapet for Alta tidligere på dagen har Grorud nå en luke på seks poeng ned til konkurrentene.

Snudde kampen med ti mann

Arsenal snudde 1-2, til 3-2 heime mot Aston Villa. Og det med berre ti mann på bana. Ainsley Maitland-Niles vart utvist etter ei stygg takling etter 41 minutt. McGinn gav gjestane leiinga i den første omgangen. I den andre omgangen vart det ein rein målfest. Pepe utklina først, før Weley to minutt seinare la på til 2–1. Chambers og Aubameyang sørga derimot for at Arsenal til slutt vann kampen.

Liverpool slo også Chelsea

Liverpool tok sin sjette siger på seks kampar med 2-1 over Chelsea i London. Liverpool leia 2-0 ved pause etter mål av Trent Alexander-Arnold og Roberto Firmino. Chelsea trudde dei hadde utlikna til 1-1, men Azpilicuetas nettkjenneing blei anullert etter VAR-inspeksjon. Like etter gjekk Liverpool opp til 2-1. N'Golo Kanté reduserte etter 71 minutt, men Chelsea tapte trass sterkt press og gode sjansar mot slutten. Liverpool leier med fem poeng på Manchester City. Chelsea er nede på 11.-plass.

Liverpool fosser videre

TV 2 Norge

Liverpool slo Chelsea 2-1 borte på Stamford Bridge søndag. Dermed har de røde vunnet alle de seks første kampene sine denne sesongen. De topper Premier League med fem poeng.