Stora förvirringen: Var kvar på planen

Expressen

KALMAR. AIK gjorde ett dubbelbyte mitt i kvitteringsjakten.

Då blev Erick Otieno kvar på planen - vilket skapade irritation.

– Man lyckas vara en man mer en period utan att få bestraffning, säger Henrik Rydström.

Bartosz Grzelak svarar:

– Domarna är fyra stycken, så det borde ha löst sig.

Chef på myndighet häktad misstänkt för brott mot rikets säkerhet

Sverigesradio

• En 41-årig man med en hög chefsposition på en statlig myndighet har i dag häktats misstänkt för brott mot rikets säkerhet. Han är häktad på sannolika skäl, den högre misstankegraden.
  • Under perioden för brotten – september 2012 till november 2015 – jobbade mannen på både Försvarsmakten och Säkerhetspolisen. Han nekar till brott enligt hans advokat Anton Strand.
  • ”Han greps i måndags och var då skäligen misstänkt för spioneri, men i häktningsframställan har det ändrats till grov obehörig befattning med hemlig uppgift”... Читать дальше...

Redhawks bärgade tredje segern: ”Otroligt viktigt”

Expressen

MALMÖ. Tre vinster av fyra möjliga.

Malmö Redhawks har fått en pangstart på SHL-säsongen.

Allra gladast är kanske backtalangen Anton Olsson – som gjorde sitt första SHL-mål.

– Jag tycker vi skapar ett bra anfallsspel och vi har många långa anfall, säger Mif-tränaren Joakim Fagervall, efter 3-2-vinsten mot Djurgården.

Новости России
Москва

Travel-эксперт Тариел Гажиенко: на длинные выходные — по киношным местам

Fullt utvecklad brand i villa i Kungsbacka

Expressen

En brand har brutit ut i en villa i Onsala, Kungsbacka kommun.

Enligt polisen ska de boende ha tagit sig ut.

– Det är en fullt utvecklad brand, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Mittpunkten hos Proust är en kyrka och en kaka

SvD

De kristna referenserna i Marcel Prousts romanverk ”På spaning efter den tid som flytt” omtalas inte särskilt ofta. Men för den som ger sig tid att fundera på likheten mellan nattvarden och den berömda madeleinekakan väntar en stillsam uppenbarelse.

Nytt ras – tappade allt i andra perioden

Expressen

GÖTEBORG. Frölunda stod för ett nytt ras i Scandinavium.

Precis som i premiären mot Brynäs förlorade de andra perioden mot Leksand med 0–3 och förlorade till slut med 2–4.

– Den skarpa attityden vi hade i förra veckan fanns inte. Det här var ett steg tillbaka, säger besvikne tränaren Roger Rönnberg.