Van'da kuru üzüm dağıtımı
Van'ın İpekyolu ilçesindeki Sevgili Öğretmenim Anaokulu'nda okulöncesi öğrencilere kuru üzüm dağıtıldı.

Van'ın İpekyolu ilçesindeki Sevgili Öğretmenim Anaokulu'nda okulöncesi öğrencilere kuru üzüm dağıtıldı.
Astımın Türkiye'de görülme sıklığı artıyor. İstatistiklere göre ülkemizde yaklaşık her 7-8 çocuktan birinde astım görülüyor.
Avrupa Birliği (AB) Suriye'deki bir mülteci kampına dönük saldırının kabul edilemez olduğunu ve saldırıyla uluslarası insani hukukun ciddi şekilde ihlal edildiğini bildirdi.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, ülkenin bir yıllık kan ihtiyacının 2 milyon ünitenin üzerinde olduğunu belirtti.
Chia tohumu Güney Amerikalı yerlilerin genç görünme ve uzun yaşamlarının sırrı...
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli otomobilin dört tekerlekli yürüyen bir bilgisayar olacağını söyledi. Işık “Yerli otomobilimiz 20 litre yakıtla 1.000 kilometre yol yapabilecek” dedi.
Tarihin en büyük uygarlığının Osmanlı olduğunu belirten Ethem Sancak, “Çünkü büyük uygarlıklar lojistik güçleriyle ölçülür. Osmanlı 3 farklı coğrafyaya 150’şer bin kişilik ordu gönderirdi” dedi.
UEFA Avrupa Ligi yarı final maçlarında, 1-0 kaybettiği ilk karşılaşmanın rövanşında Villarreal'i 3-0 yenen Liverpool ve 2-2'nin rövanşında Shakhtar Donetsk'i 3-1 mağlup eden Sevilla, finale yükseldi.
İngiltere'nin Manchester kentinde kaza sonucu ölen 3 Müslüman genç; Hamzaa Iqbal, Munib Afzal Karim ve Hamza Gujjar'ın cenaze töreni Victoria Park Camii'nde düzenlendi.