Май
2019

Новости за 11.05.2019

VM-BØRSEN: NORGE-TSJEKKIA 2–7

(Norge-Tsjekkia 2–7) Tsjekkia scoret to mål i løpet av kampens seks første minutter. Norge scoret sitt første mål i overtallsspill, før Sondre Olden reduserte til 2–5 etter 52 sekunder av siste periode.

RBK vurderer å gi bort Bendtner i sommer

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Rosenborg 1–1) Mens klubbens største stjerne, Nicklas Bendtner (31), satt i Trondheim, spilte RBK sin beste bortekamp for sesongen. Til sommeren vurderer RBK å «gi bort» Bendtner - hvis de ikke får solgt dansken.

Silje Solberg vant søsterduellen og sikret EHF-seieren

(Siófok-Esbjerg 26–21, sammenlagt 47–42) Den ungarske klubben Siófok ledet av tidligere Larvik-trener Tor Odvar Moen vant sin aller første tittel. Silje Solberg leverte en god kamp i mål da Siófok kunne juble for seier i EHF-cupen.

Bekymret for at «Hvaldimir» ikke klarer seg

«Hvaldimir» trenger rundt 30 – 40 kilo fisk hver dag. Det er ikke sikkert at hvithvalen får i seg så mye mat i ved kaia i Hammerfest og den er blitt tynnere. Forskere er bekymret om den vil overleve.