Октябрь
2020

Новости за 04.10.2020

Rosenborg rundspilte Odd – befestet 2. plassen

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Odd 4–1) Rosenborg-trener Åge Hareide flyttet Kristoffer Zachariassen (26) til venstre ving for å få plass til «alle» midtbanespillerne sine. Mens «Doff» nok en gang leverte varene, haltet landslagsspiller Markus Henriksen av Lerkendal med skade.

Kalludra matchvinner - Aalesund sprakk igjen

(Aalesund FK-Kristiansund BK 1–2) Lars Arne Nilsens Aalesund tok seg bedre ut enn på lenge en lang stund, men raknet da Kristiansund jekket seg opp et par hakk og scoret to kjappe mål i andre omgang.

Strømsgodset stoppet Vikings seiersrekke

STAVANGER (VG) (Viking - Strømsgodset 2–2) Strømsgodset styrte mot seier, men på overtid utlignet Yann-Erik de Lanlay og sørget for poengdeling i Stavanger.

Jens Petter Hauge fikk Milan-debuten

(Milan - Spezia 3–0) Bare tre dager etter at han signerte for Milan fikk Jens Petter Hauge (20) sine første minutter på banen for den italienske giganten.

Scoret etter 18 sekunder: Bodø/Glimt måtte slite for ny seier

(Bodø/Glimt-Sandefjord 2–1) Det tok kun 18 sekunder før Sondre Brunstad Fet banket ballen i mål for Bodø/Glimt. Men den suverene serielederen måtte slite for seieren mot Sandefjord, som brant sin kjempesjanse i siste sekund.

Scoret etter 17 sekunder: Bodø/Glimt måtte slite for ny seier

Новости России
Москва

Сеть клиник «Будь Здоров» подвела итоги первого квартала 2024 г.

Lamela får kritikk etter Martials røde kort: – Pinlig

(Manchester United - Tottenham 1–6) Manchester United får rundjuling av Tottenham på Old Trafford. Det ble ikke noe enklere for hjemmelaget etter Anthony Martial fikk et kontroversielt rødt kort.

Nytt EM-sølv: – Glad for OL-utsettelsen

Etter å ha tatt sitt andre EM-sølv på rad i Østerrike søndag, er egentlig Norges seiling-gullhåp Helene Næss og Marie Rønningen glad for at OL ble utsatt ett år.

Eksperter: Disse sex-problemene sliter unge menn med

Manglende lyst, ereksjonsvansker, prestasjonsangst, høye krav og skam knyttet til pornotitting. Dette er noen av sex-problemene unge menn forteller om, ifølge ekspertene. De forklarer hva de tror kan være årsaken – og gir 14 råd til hvordan du blir komfortabel igjen.