Декабрь
2023

Новости за 03.12.2023

Ny knusende norsk VM-seier: – Latterlig utvikling

STAVANGER (VG) (Norge – Sør-Korea 33–23) Forsvarssjef Ingvild Bakkerud var i en periode toppscorer uten å ha spilt et sekund i angrep. Norge kjørte over Sør-Korea i den siste kampen av gruppespillet.

Her legger Kiss opp – igjen

Kiss brukte to timer og 15 minutter på å overbevise publikum i New York lørdag om at NÅ er det slutt.

Liverpool snudde ellevill syvmålsthriller til seier

(Liverpool – Fulham 4–3) Liverpool-spillerne leverte kandidater til «Årets mål» på løpende bånd, Fulham tok en sjokkerende ledelse – og så ble Trent Alexander-Arnold helten for de røde.

Ragne Wiklund kjempet: Måtte gi tapt

STAVANGER (VG) Ragne Wiklund (23) gikk for sin første seier i karrieren på 5000 meter i verdenscupen. Men kreftene holdt ikke til mål.