2019

Новости за 08.04.2019

Helland-suser holdt ikke til seier

Rosenborg Ballklub

Helland klinket ballen i mål like før pause, men i andre omgang kom Odd tilbake og sørget for poengdeling på Lerkendal.

Rosenborg spilte uavgjort

TV 2 Norge

Rosenborg spilte 1-1 mot Odd i trener Eirik Hornelands hjemmedebut. Pål André Helland sendte trønderne i ledelsen, før Torgeir Børven utlignet for Odd.

Fjerner Secret Service-sjef

TV 2 Norge

Sjefen for amerikanske Secret Service, Randolph Alles, fjernes fra stillingen. Det melder flere amerikanske medier mandag.

Over 50 drept i kamper i Libya

NRK.no

Over 50 mennesker er så langt drept i kampene i Libya, ifølge opplysninger fra flere kilder i landet. Konflikten i landet eskalerte kraftig i forrige uke da styrkene til opprørsgeneralen Khalifa Haftar angrep hovedstaden Tripoli.