2019

Новости за 12.05.2019

Turneringsseier for Carlsen

NRK.no (sport)

Magnus Carlsen gikk på to lynnsjakktap mot franske Maxime Vachier-Lagrave på siste dag av Grand Chess Tour-turneringen i Elfenbenskysten, men vant likevel turneringen med totalt 26,5 poeng - 3,5 poeng foran Hikaru Nakamura.

Høgare omsetning for taxfreekjede

NRK.no

Travel Retail Norway auka omsetninga til over 5,5 milliardar kroner i fjor, melder E24. Ifølge nettstaden bidrog ei svak krone likevel til det svakaste resultatet på ti år. Kjeda driv taxfreebutikkar på dei største flyplassane i landet.

Drama i Haugesund

Dagbladet

En tidlig utvisning og et omdiskutert straffespark havnet i fokus da eliteserieoppgjøret mellom Haugesund og Bodø/Glimt endte 1-1 søndag.

Barn som dreper har fellestrekk

TV 2 Norge

De siste fem årene har syv personer blitt drept av barn i Norge. Forskerne mener mangel på impulskontroll og empati er blant trekkene barn som dreper, har til felles.

Utvisning og straffemål

Haugesund fikk Torbjørn Kallevåg utvist etter bare 25 minutter og måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Bodø/Glimt. Målene kom med ett minutts mellomrom. Jens Petter Hauge scoret fra straffemerket etter 75 minutter, før Alexander Stølås utlignet.

Utnyttet forsvarstabbe

Selv om det var Sarpsborg 08 som hadde de største sjansene, var det Kristiansunds Henrik Gjesdal som scoret kampens eneste mål, da han utnyttet en forsvarsfeil etter 54 minutter.

Elon Musk må møte i retten for «pedo»-kommentar

NRK.no

En dommer i Los Angeles har avvist at Elon Musk sine fornærmelser kommer inn under ytringsfriheten. Nå må Tesla-sjefen i retten for å ha kalt dykkerhelten Vernon Unsworth for pedofil.

Odd snudde i Tromsø

Seks minutter før full tid satte Torgeir Børven inn 2-1 til Odd borte mot Tromsø. Runar Espejord sendte vertene i ledelsen før pause, men Odds 17 år gamle Joshua Kitolano utlignet i det 75. minutt. Odd er nå nummer to i eliteserien, bak Molde

Новости России
Москва

США и Европа "подготавливают" Россию и Ближний Восток для переселений?!

Vega-show da VIF knuste Ranheim

TV 2 Norge

Vålerengas Deyver Vega var høyt og lavt i 5-1-seieren over Ranheim i eliteserien i fotball søndag. Han scoret to praktmål.

Storseier for Vålerenga

Vålerenga lekte seg borte mot Ranheim, og ga seg ikke før Chidera Ejuke satte inn sitt andre og lagets femte i kampens siste minutt. Matthias Vilhjalmsson åpnet scoringsballet etter 53 minutter, og sluttresultatet ble 1-5.

Арина Соболенко

«Сейчас даже счёт не помню»: Андреева сенсационно победила Соболенко и вышла в полуфинал «Ролан Гаррос»

В Газпроме предлагают поднять тарифы на газ населению и бизнесу ещё в 2 раза, мол, а иначе "труба"

Гражданку Кыргызстана арестовали по обвинению в угрозах судье и прокурору, отправившим за решетку Навального