2019

Новости за 05.06.2019

Håndballjentene sikret VM-billetten

Dagsavisen

Norges håndballkvinner herjet med Hviterussland og scoret 12 av kampens 13 første mål, men tok foten av gassen og vant bare 31-28 da VM-billetten ble sikret.

Handballjentene klar for VM

NRK.no (sport)

Norge kan bestille seg billett til VM i Japan, etter at dei vann 31-27 over Kviterussland. Laget var suverene (21-11) i første omgang, men i den andre omgangen rota Norge det til. VM-biletten var derimot aldri i fare. Laget hadde med seg ein 15-målssiger frå oppgjert i Brest.

Новости России
Москва

Инго Экосистема стала победителем национальной премии FinTech Awards Russia

Dømt for sovevoldtekt

NRK.no

En 23 år gammel mann er dømt til fire og et halvt års fengsel for en sovevoldtekt av en 15-åring, i tillegg til sex med mindreårige, ifølge Budstikka. Han erkjente ikke straffskyld, men ble ikke trodd av retten.

Norge sikret VM-billett

TV 2 Norge

Jensen har fått marsjordre: – Et svært krevende møte

TV 2 Norge

Etter å ha sittet i møte med landsstyret i nærmere fire timer, har landsstyret gitt Frp-ledelsen flere punkter inn i forhandlingene med de andre regjeringspartiene. Siv Jensen sier møtet var svært krevende.