NRK.no

Strekningen Nordagutu–Kongsberg på Sørlandsbanen er stengt for togtrafikk. Dette skyldes strømproblemer. Bane NOR jobber med å rette feilen. Togene blir derfor innstilt.

Håper å få igang produksjonen

NRK.no

Saudi-Arabias statlige oljeselskap Aramco har som mål å få en tredel av den tapte oljeproduksjonen opp igjen i løpet av dagen mandag. Droneangrepene mot saudiarabiske oljeanlegg i helgen har slått ut en produksjon på 5,7 millioner fat olje per dag.

Stabæk kapret poeng mot Glimt

NRK.no (sport)

Stabæk var heldige og effektive på bortebane i Eliteserien søndag. Det holdt til 3-3 borte mot gulljagende Bodø/Glimt. Ettersom Molde vant hjemme mot Tromsø, ligger Bodø/Glimt nå tre poeng bak serielederen.

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

NRK.no

Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget søndag kveld for at Ap beholder vervet.

Liberaldemokratene vedtar valgløfte

NRK.no

Liberaldemokratenes landsmøte går inn for å avlyse brexit hvis partiet kommer i regjering og får flertall i Underhuset. Liberaldemokratene har lenge hatt som politikk at partiet ønsker en ny folkeavstemning for å få stoppet EU-utmeldingen.

Molde-seier i høljeregnet

Molde knuste Tromsø 3-0 i Eliteserien i fotball for menn. Leke James ga Molde ledelsen i siste minutt av første omgang. Innbytter Mathis Bolly gjorde 2-0, og seks minutter før slutt økte Molde ved Etzaz Hussain. Dermed trygget Molde serieledelsen.

Historisk bra av Carl Fredrik Hagen

Carl Fredrik Hagen (27) ble nummer åtte sammenlagt i Spania rundt og blir med det tidenes beste nordmann sammenlagt i et stort etapperitt. Edvald Boasson Hagen gjorde en god spurt og endte på femte plass på den siste etappen søndag.

Новости России
Москва

США и Европа "подготавливают" Россию и Ближний Восток для переселений?!

Glimt-profiler kaller Svein Oddvar Moen arrogant

Verdens Gang

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Stabæk 3–3) Etter at Glimt spilte uavgjort mot Stabæk, og tapte terreng i gullstriden, gikk både Patrick Berg og Amor Layouni til angrep på dommer Svein Oddvar Moen. Dommeren slår tilbake mot kritikken.

Keeperne strålte i målløst oppgjør

(Haugesund - Mjøndalen 0–0) Både Haugesund og Mjøndalen hadde flere store målsjanser, men gode involveringer fra keeperne Helge Sandvik og Julian Faye Lund gjorde at det endte målløst.

Sondre Rossbach får tøff kritikk: – Kjempetabbe

STAVANGER (VG) (Viking - Odd 2-0) Zlatko Tripic feide ballen i mål fra 25 meter. Odd-keeper Sondre Rossbach får knallhard kritikk etter det første baklengsmålet i Stavanger.