Sir Lindsay Hoyle ervalgt til å bli speaker i det britiske underhuset. Hoyle tar over etter John Bercow.

Speilglatte veier og flere titalls utforkjøringer i nord. Kraftig snøfall og nullføre gjør at både personbiler og vogntog har slitt med å holde seg på veien. Nå stenger politiet riksvei 80 fra Bodø til Fauske for tungtransport uten kjetting.

Tenåringsgutten som ble utsatt for grov vold i hjemmet sitt på Kapp i Østre Toten, døde i dag på Ullevål sykehus.

TV 2 Norge

15-åringen som ble utsatt for en voldshendelse på Toten i Oppland i oktober, døde mandag. Faren er siktet for drapsforsøk på sin sønn. Han har erkjent forholdet.

Mjøndalen i trøbbel etter nytt tap

NRK.no (sport)

Nedrykkstruede Mjøndalen måtte vinne mot Odd for å komme seg unna den verste nedrykksfaren i Eliteserien. Og bortelaget åpnet best mandag da de gikk opp i ledelsen etter 24 minutter etter en scoring av Tonny Brochmann. To minutter på overtid i første omgang slo imidlertid Odd og Torgeir Børven tilbake og utlignet til 1-1. I andre omgang var det imidlertid vertene som var best og som hadde de største sjansene. Odd slet likevel med effektiviteten foran mål, og Mjøndalen tok ledelsen i andre omgang etter 72 minutters spill. Читать дальше...

Børven mener seiersmålet burde vært annullert: – Ekstra deilig

Verdens Gang

SKIEN (VG) (Odd - Mjøndalen 3–2) Etter å ha sett Odd ryke ut av cupen fra tribunen, inntok Torgeir Børven (27) hovedrollen da Odd snudde til 3–2-seier hjemme mot Mjøndalen. Selv mener 27-åringen Odds seiersmål burde vært annullert.