En mann i slutten av 50-årene ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring på E16 i Begnadalen i Valdres. Politiet skriver på Twitter at skadeomfanget er ukjent. Trafikken ble dirigert forbi stedet etter ulykken.

TV 2 Norge

Norwich har rykket ned fra Premier League. Les mer på tv2.no/sport.

Første seier for ishockeylandslaget i VM-oppkjøringen

NRK.no (sport)

Norge tok sin første seier i VM-oppkjøringskampene da Danmark ble slått 3-1 i Asker lørdag. Danmark trykket på i overtall og gjorde kampens første mål et kvarter inn i første periode. Men i midtperioden viste Norges førsterekke litt av potensialet sitt. Ken André Olimb fikk pucken alene foran mål og hadde god tid til å overliste den danske målvakten. Han ble godt assistert av broren Mathis Olimb og Mats Rosseli Olsen. Frisk Askers Viktor Granholm satte 2-1 i et overtallsspill, etter en god norsk periode i kampen. Читать дальше...

- Var aldri i tvil

Dagbladet

Rima Iraki har stått i både massiv kritikk og støtteerklæringer etter å ha ledet «Festen etter fasten».

Haaland hyller avdød agent

Verdens Gang

(Borussia-Dortmund-Bochum 3–4) Lørdag scoret Erling Braut Haaland (21) hat trick i Dortmunds tap for Bochum. Nå sørger nordmannen etter nyheten om den 54 år gamle agenten Mino Raiolas bortgang.

Haaland med hat trick

TV 2 Norge

Erling Braut Haaland (21) scoret sitt første Bundesliga-hat trick denne sesongen mot Bochum lørdag, men det holdt ikke til poeng for Dortmund. Bochum vant kampen 4-3.

Trafikkulykke med bil og syklist

NRK.no

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på E6 ved Otta. En syklist og en bil er involvert. Syklisten flys til St. Olavs hospital i Trondheim. Skadeomfanget er ukjent, skriver politiet.

Mange trafikkdødsfall i april

NRK.no

Tolv mennesker mistet livet i trafikkulykker i april, nesten like mange som i de tre foregående månedene, opplyser Statens vegvesen. – Det har vært en tung måned for trafikksikkerheten. Apriltallene alene tilsvarer summen av omkomne de tre første månedene og er en utvikling vi ikke ønsker, sier Guro Ranes, leder for trafikksikkerhet i Statens vegvesen. Hittil i år har 25 personer omkommet på norske veier. I samme periode i fjor var tallet 14. Årets tall er det høyeste siden 2016, da 31 mennesker mistet livet i årets fire første måneder. Читать дальше...