2020

Новости за 16.08.2020

Sjansesløseri sendte United ut

NRK.no

Manchester United hadde eventyrlige muligheter til å ta ledelsen tidlig i andre omgang, men Solskjær måtte se troféhåpet forsvinne da Sevilla knep seieren i Europaligaens semifinale.

United ute av Europaligaen

TV 2 Norge

Manchester United tok ledelsen i semifinalen av Europaligaen, men misbrukte flere store sjanser til å avgjøre. Det gjorde ikke Sevilla, som vant 2-1 og er klare for finale.

Fem strake på Lerkendal

Rosenborg Ballklub

Rosenborg vant sin femte seier på rad hjemme på Lerkendal, men fikk kamp om poengene mot tabelljumbo Aalesund.

Børven-erstatter senket AaFK

Dagbladet

Dino Islamovic fikk sjansen framfor Torgeir Børven i Rosenborgs kamp mot Aalesund søndag. Han kvitterte med to mål da trønderne snudde fra 0-1 og vant 3-2.

Fellingsløyve for ulv ved Drammen

NRK.no

Fylkesmannen i Oslo og Viken har gitt fellingsløyve på ein ulv, etter at to lam skal ha vorte tatt av ulven mellom Konnerud i Drammen og innsjøen Eikeren. Fellingsløyvet er gitt i samråd med Fylkesmannen i Vestfold og Telemark, melder VG.

Bil i autovernet i Bergen

NRK.no

Ein bil med fire personar har køyrd i autovernet på Fanafjellet, melder Vest politidistrikt på Twitter. Alle er ute av bilen, og politiet er på veg til staden.

Enno kø for koronatest i Oslo

NRK.no

Det er enno kø for å få testa seg for koronaviruset i Oslo. Dei som har symptom må vente i opptil ei veke for å få testa seg, skriv VG. Helseetaten seier til avisa at dei jobbar med å betre kapasiteten.

Barn skal ha planlagt valdeleg åtak

NRK.no

To gutar i ungdomsskolealder skal ha planlagt eit valdeleg åtak mot ein skole i Møre og Romsdal., skriv politiet i ei pressemelding. Dei skal ha lagt planane over chat på nettet, og vart oppdaga gjennom eit internasjonalt samarbeid i politiet.

Nesten-skrell for RBK mot AaFK

NRK.no (sport)

Dino Islamovic fikk sjansen framfor Torgeir Børven i Rosenborgs kamp mot Aalesund søndag. Han kvitterte med to mål da trønderne snudde fra 0–1 og vant 3–2. Men den siste halvdelen av den andre omgangen ble av den intense sorten for både Aalesund og Rosenborg. For sunnmøringene kjempet med nebb og klør, og var nære ved å utlikne en rekke ganger. Trønderne holdt unna og klatret med det til en fjerdeplass på tabellen, og er nå fire poeng bak Odd på tredjeplass. – Vi får ikke til så mye av det vi prøver på. Читать дальше...

Dette gjør de i dag

Dagbladet

Hulk Hogan og familien har vært involvert i stygge bilulykker, brutte forlovelser og rasismeanklager.

Skal ikke forelese etter tyskervits

Dagbladet

Tysk psykologistudent i Bergen får 10 000 kroner for medietrykk etter kommentar fra professor. Professoren skal ikke forelese kommende semester.

– Det var ikke meningen at det skulle bli slik

Verdens Gang

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Aalesund 3–2) Rosenborgs utskjelte spiss Dino Islamovic (26) scoret to mål på to minutter og seks sekunder. Rosenborg cruiset mot seier, men slapp Aalesund inn i kampen igjen. «Rambo» har ikke noe godt svar på hvorfor.

Новости России
Москва

«1418»: выставка секции «Арт-фото» ТСХР в зале «Лаврушинский`15»

Utskjelt spiss sørget for Rosenborgs femte strake

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Aalesund 3–2) Rosenborgs utskjelte spiss Dino Islamovic (26) scoret to mål på tre minutter, og sikret seg pole position i spisskampen mot Torgeir Børven. Lars Bohinens Aalesund ser håpløst fortapt ut.