2020

Новости за 17.08.2020

Til finalen

Dagbladet

Et lekent Inter valset over Sjakhtar Donetsk med 5-0 og møter Sevilla i finalen i europaligaen.

Fikk blåfinnet tunfisk på over 200 kilo

NRK.no

I løpet av få dager har to fiskelag fra Grimstad tatt hver sin kjempefisk. Det ene laget måtte kjempe i over to timer for å få den historiske fangsten om bord.

Inter banket Sjakhtar

TV 2 Norge

Inter vant 5-0 i semifinalen av Europaligaen mot Sjakhtar Donetsk. Romelu Lukaku og Lautaro Martínez var kampens store spillere med to mål hver. Fredag venter Sevilla i finalen.

Vant thriller

Dagbladet

Eirik Schulze scoret begge målene da Start slo Vålerenga 2-1 i mandagens eliteseriekamp i Kristiansand. Vinnermålet kom langt inn i overtiden.

Start slo VIF

TV 2 Norge

Eirik Schulze (27) hadde en vanvittig kveld på Sør Arena da Start slo VIF. Han scoret 1-0 på nydelig vis, misset så et straffespark, men sikret 2-1-seier på overtid.

Start slo Vålerenga med overtidsmål

NRK.no (sport)

Det ble intenst i sluttminuttene mellom Start og Vålerenga. Vertene tok ledelsen etter en perlescoring av Eirik Schulze i det 23. minutt, og samme mann bommet på straffe like etter pause. Vålerenga hadde det meste av spillet og innbytter Benjamin Stokke fikk ballen i mål etter 75 minutter. Like før slutt fikk de en scoring anullert, og i stedet satte Schulze inn seiersmålet til Start på overtid. – Vi må se på hva vi driver med. Vi er suverene i spillet vårt, men skaper for lite og scorer for få mål, sier VIF-sjef Dag-Eilev Fagermo til NRK.